Athens Marathon. The Authentic App

Athens Marathon. The Authentic App

Η εφαρμογή που θα σου χρειαστεί για τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για να ξέρετε τον χρόνο σας και τον χρόνο των φίλων σας!

Μία ακόμα καινοτομία θα εγκαινιαστεί φέτος στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την All About Running και την εταιρεία MyLaps που και φέτος, όπως τα τελευταία χρόνια, έχει αναλάβει τη χρονομέτρηση των αγώνων.

Είτε τρέχετε, λοιπόν, εσείς είτε οι φίλοι σας ή ακόμα αν απλά θέλετε να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο (Live Tracking) την εξέλιξη του αγώνα από το κινητό σας, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στο smartphone σας, στο tablet ή στον υπολογιστή σας την επίσημη εφαρμογή του Μαραθώνιου της Αθήνας, "Athens Marathon. The Authentic powered by MyLaps", η οποία είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android.

Έτσι μπορείτε να είστε πάντα σε επαφή με τους φίλους σας και να βλέπετε την εξέλιξή τους σε όποιον αγώνα και αν συμμετέχουν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου χωρίς να χρειάζεται να έχουν εκείνοι κάποια συσκευή μαζί τους.

Συγκεκριμένα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει έως και 25 δρομείς λαμβάνοντας ειδοποιήσεις κάθε φορά που περνούν από τα σημεία όπου υπάρχει σταθμός ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και συγκεκριμένα στον μαραθώνιο στα 5 - 10 - 15 - 21,1 – 25 - 30 - 35 - 40 χλμ., στα 10 χλμ. στα 1,1 – 5 και 5,8 χλμ. όπου είναι η αναστροφή και στα 5 χλμ. στο 1 και 3 χλμ. αλλά και των 15 αθλητών που προπορεύονται σε κάθε αγώνα.

 

Αν πάλι είστε από τους τυχερούς που θα ζήσουν τρέχοντας την εμπειρία του ΑΜΑ εκτός από τα παραπάνω θα μπορείτε να μοιράζεστε τις επιδόσεις σας με τους φίλους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ανεβάζετε selfies με τα λογότυπα του αγώνα και φυσικά να βρίσκετε κάθε στιγμή όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα, την πρόγνωση του καιρού αλλά και μετά το τέλος του αγώνα να δείτε ξανά τον αγώνα σας ή των φίλων σας χάρη στη λειτουργία Live Tracking Replay.

Το MyLaps App έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε μεγάλους αγώνες σε όλον τον κόσμο όπως στον Hong Kong Marathon, στον NN Rotterdam Marathon, τον Rock n Roll Marathon Series Madrid αλλά και τον Maratόn de Valencia που μετρούν χιλιάδες συμμετέχοντες και αντίστοιχους χρήστες, οπότε αναμένεται και οι δρομείς της χώρας μας να του επιφυλάξουν ανάλογη υποδοχή.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από εδώ.

 

SHARE:

BEST OF NETWORK

ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

Ένοχος ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής

Τι αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων για τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής, τον πρώην υπουργό, Χρήστο Μαρκογιαννάκη και την υπεύθυνη της εστίας

ΛΙΣΤΕΣ

Οι 9 σχολικές μέρες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

Οι γυμναστικές επιδείξεις, η μέρα των εμβολίων, όταν μας έβαζαν να πούμε προσευχή κι όλες εκείνες οι μέρες που σημάδεψαν την παιδική μας ψυχή.

ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ

Είχα προειδοποιήσει τον Τσίπρα για τους Ρώσους

Τι συμβούλευσε τον Αλέξη Τσίπρα όταν ανέλαβε πρωθυπουργός, ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η στάση των Ρώσων, το δάνειο από τον Πούτιν και η λύση του κυπριακού

MALEBOX

Ρωτήσαμε τον κορυφαίο Έλληνα αστροφυσικό αν υπάρχουν εξωγήινοι

Συζητήσαμε με τον Σταμάτη Κριμιζή για τους πλανήτες, την αποστολή στον Άρη και τον κίνδυνο να καταστραφεί η Γη από αστεροειδή.

ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΟΡΘΟΔΟΞΟ

Με Ανδρέα το μνημόνιο θα υπήρχε μόνο στα λεξικά

Το Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο έρχεται στο NEWS 247 για να φέρει το χρήμα με τη σέσουλα και να απαντήσει σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα περί αληθινού, νεοελληνικού σοσιαλισμού (Pics)

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24