MARKET

Απεργία; Όχι για το Seri!

Απεργία; Όχι για το Seri!

Η γενική απεργία της Τετάρτης παραλύει ολόκληρη την χώρα οδηγώντας και στην μετάθεση της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Το Seri SPORT24 όμως είναι εδώ και σήμερα με αθλητικά γεγονότα από όλο τον κόσμο!

Το παιχνίδι που κάθε μήνα σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις μέχρι και 100.000 ευρώ δεν σταματάει ποτέ! Το παιχνίδι που σίγουρα μοιράζει κάθε μήνα τουλάχιστον 1.000 ευρώ συνεχίζει χωρίς να γνωρίζει από διακοπές ή απεργίες, γιατί είναι... Seri SPORT 24!

Και σε μια ημέρα όπου δεν θα έχετε καμία αθλητική ενημέρωση από τα ελληνικά ειδησεογραφικά sites, τι καλύτερο από να αφιερώσετε όλο το χρόνο που ξοδεύετε στο διαδίκτυο με το να παίξετε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορείτε στο Seri SPORT 24;

Όσον αφορά τις επιλογές; Μπορεί να μην έχει αθλητικά γεγονότα από την Ελλάδα αλλά το Seri SPORT 24 σας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με πλήθος επιλογών!

Αγώνες Τένις από το Τουρνουά της Ρώμης (ATP και WTA), Ιταλικό, Ρωσικό και Τσέχικο κύπελο ποδοσφαίρου. Φυσικά δεν ξεχνάμε τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, Γαλλία - Ισπανία και όπως κάθε μέρα (νύχτα) αγώνες ΝΒΑ Play offs! 19 συνολικά επιλογές για σήμερα!

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι και σήμερα στο Seri SPORT 24 για να αυξήσετε τις πιθανότητες να φτάσετε στα 100.000 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ