ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Κίναν Έβανς: Τραυματίστηκε στο ματς της Ζάλγκιρις με την Λιετκάμπιλις και αποχώρησε υποβασταζόμενος

Κίναν Έβανς: Τραυματίστηκε στο ματς της Ζάλγκιρις με την Λιετκάμπιλις και αποχώρησε υποβασταζόμενος

Ο Κίναν Έβανς, νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος για τον Ολυμπιακό ενόψει της επόμενης σεζόν, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στη διάρκεια της αναμέτρησης Ζάλγκιρις - Λιετκάμπιλις.

Άτυχος στάθηκε ο Κίναν Έβανς, νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος, για τον Ολυμπιακό ενόψει της επόμενης σεζόν, στη διάρκεια του αγώνα Ζάλγκιρις - Λιετκάμπιλις με τον γκαρντ των Λιθουανών να χτυπάει σε μια ανύποπτη φάση.

Συγκεκριμένα ο Έβανς (28 χρονών, 1.90 μέτρα) χτύπησε σε μια φάση που έπαιζε άμυνα στο τέλος της τρίτης περιόδου και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Ο τραυματισμός στο γόνατο δείχνει σοβαρός και είναι στο ίδιο πόδι που είχε πάθει ρήξη αχιλλείου πριν κάποια χρόνια.

Το βιογραφικό του Έβανς

Ο Κίναν Έβανς πέρασε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό το 2019 για να αγωνιστεί για λογαριασμό της Ιγκοκέα. Έπειτα από έναν χρόνο στην ομάδα μετακόμισε στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χάποελ Χάιφα, πριν ακολουθήσει η συμφωνία του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου και αγωνίστηκε τη σεζόν 2021-22.

Το 2022 πήρε την απόφαση να πάει στο Κάουνας για λογαριασμό της Ζάλγκιρις, με την οποία αγωνίζεται και τη φετινή σεζόν. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στην EuroLeague μετρά 17.3 πόντους, 2/7 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ κατά μέσο όρο, αριθμοί που φανερώνουν την επίδρασή του στο παιχνίδι των Λιθουανών.

Συνολικά στην τριετία που αγωνίζεται στην διοργάνωση μετρά 13.3 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ κατά μέσο όρο με τη φανέλα της Ζάλγκιρις και της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ