ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαμόγελα παρά την ήττα για τους μικρούς του Α.Ο. Γιάννινα

Χαμόγελα παρά την ήττα για τους μικρούς του Α.Ο. Γιάννινα

Την ήττα από την Μπαρτσελόνα γνώρισαν οι νεαροί άσοι του Α.Ο. Γιάννινα στο φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες, το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Κώστα Μιχαηλίδη να ζήσουν το όνειρό τους.

Την ήττα με 8-1 γνώρισαν από την Μπαρτσελόνα, την καλύτερη ακαδημία του κόσμου, τα πιτσιρίκια του Α.Ο. Γιάννινα.

Αυτό, όμως, ήταν το λιγότερο στο συγκεκριμένο φιλικό, αφού οι νεαροί παίκτες του Κώστα Μιχαηλίδη είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν ως την Καταλονία και να αγωνιστούν κόντρα στους "μπλαουγκράνα".

Αδιαμφισβήτητα οι παραστάσεις που κέρδισαν ήταν αρκετές, ενώ θα έχουν να θυμούνται και για τα επόμενα χρόνια πως αγωνίστηκαν στο γήπεδο 9 του κέντρου "Ζοάν Γκαμπέρ".

Το παιχνίδι ήταν διάρκειας 70 λεπτών, αντίπαλος ήταν το προπαιδικό τμήμα της Μπάρτσα. Επίσης, άξιο αναφοράς είναι πως ο Α.Ο. Γιάννινα προηγήθηκε στο 5ο λεπτό, ενώ είχε τη συμπαράσταση και Ελληνων φοιτητών που πήγαν να τους παρακολουθήσουν.

Μπαρτσελόνα: Χουάν Νογκέρα, Αρναού Βιλαμιτχάνα, Μάρκο Βίλα, Ερίκ Γκαρθία, Σέργκι Ροσάνας, Γκιγιέρμο Αμόρ, Ιβάν Μπράβο, Ανσουμάνε Φατί, Νιλ Φάμπρεγκο, Τακεφούσα Κούμπο, Αντριάν Αλτιμίρα,

Έπαιξαν και οι: Αρναού Τένας, Ζεράρντ Λόπεθ, Νιλ Γκαρίδο, Χουλιάν, Χοσέ Μαρτίνεγκ, Αντόνιο Ρόκα, Ιαν Λάρλο Ποβέδα

Α.Ο. ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λ. Παπαδόπουλος, Λ. Δαβής, Δ. Ελευθερίου, Θ. Τζανίδης, Γ. Παπαρούνας, Γ. Βρακάς, Κ. Παπαδόπουλος, Α. Μπελά, Α. Γαϊτανίδης, Γ. Γώγος, Α. Ζιάι,

Έπαιξαν και οι: Β. Καραμποΐκης, Ι. Μιλάι, Α. Μπαμπούλιας, Κ. Τσόλης, Κ. Γιωτάκης, Ν. Ρίζος, Α. Παππάς, Γ. Βουκουβάλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ