ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βάλαμε 6 γκολ και ήρθαμε ισόπαλοι 3-3!

Βάλαμε 6 γκολ και ήρθαμε ισόπαλοι 3-3!

Το Sport24.gr έβαλε όλα τα γκολ του αγώνα με το Contra.gr και δεν νίκησε. Διαβάστε τις λεπτομέρειες του συγκλονιστικού 3-3 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ιστοσελίδων. Από την καθοριστική εγκράτεια απέναντι σε λουκουμάδες μέχρι τα εμπόδια της ΕΛ.ΑΣ. και από την επιστροφή της προεδράρας έως το τηλεφώνημα από το Μόναχο!

Πιστεύαμε ότι στα μέχρι τώρα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα ιστοσελίδων τα είχαμε δει όλα. Από ήττες με κάθε πιθανό ή απίθανο τρόπο μέχρι νίκες (καλά οκ, νίκη) απέναντι στο φαβορί για τον τίτλο.

Ώσπου τα ξημερώματα της 8ης του Φλεβάρη του 2013 (έτσι ακούγεται πιο επίσημο/σημαντικό) είδαμε και την πρώτη ισοπαλία σε παιχνίδι όπου μπήκαν 6 τέρματα και τα βάλαμε όλα εμείς!

Η πρώτη εικόνα την ώρα της έναρξης του αγώνα ήταν η συνηθισμένη. Από τη μία ο αντίπαλος σε πλήρη απαρτία έχοντας "καεί" από το ζέσταμα και από την άλλη τρεις και ο κούκος. Απέναντι στο Contra.gr οι τρεις ήταν ο Στέλειος- μέχρι και πριν μιάμιση ώρα έτρωγε σούσι- Χαρτζουλάκης, ο Θοδωρής- έλιωνε στο καναπέ όλο το απόγευμα και παρακαλούσε να συνεχιστεί η καταιγίδα για να μην γίνει το ματς- Κουνάδης, και ο Πάνος- γιατί να μην είμαι για ποτάκι;- Χαραλάμπους. Ο κούκος ήταν ο Αλέξης Γεωργίου, που λόγω τραυματισμού δεν είχε παίξει στο πρωτάθλημα και ήρθε ελπίζοντας να μην τον "προδώσει" το πόδι του.

"Μπλόκο" από την Αστυνομία

Αυτή τη φορά όμως ο λόγος της καθυστέρησης της υπόλοιπης ομάδας είχε να κάνει με την Ελληνική Αστυνομία. Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο με το οποίο ερχόταν η προεδράρα, Γιάννης Φιλέρης, στο γήπεδο μαζί με τους υπόλοιπους, έπεσε σε μπλόκο στο άγαλμα του Τρούμαν. Πιθανόν να ήταν μιλημένο από το Contra.gr, το οποίο στη σκέψη ότι το boss της ομάδας μας θα ερχόταν μετά από καιρό να μας δει, τρομοκρατήθηκε. Αλλά τα σχέδια τους τα χάλασε ο νέος μας γενικός αρχηγός-πρώην τερματοφύλακας(;)- Θανάσης Κρεκούκιας. Ό,τι και να έκανε η ΕΛ.ΑΣ., θα ήταν αδύνατο να τον καθυστερήσει πάνω από ένα 5λεπτο. Η ομάδα λοιπόν έφτασε και το ματς ξεκίνησε.

Μοιρογνωμόνιο vs. λιοντάρια Φάμπρι

Σε σχέση με τον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου όπου μπήκαμε χαλαρά απέναντι στα παιδιά που βλέπουμε κάθε μέρα στο γραφείο, σήμερα ήμασταν αποφασισμένοι να πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας. Δυνατές μονομαχίες, πάθος, τόνοι ιδρώτα να πέφτουν στο χλοοτάπητα και το ημίχρονο τελείωνε με 0-0. Ώσπου ο Κουνάδης εκτέλεσε στο πλάγιο βρίσκοντας με μπαλιά-μοιρογνωμόνιο (σύμφωνα με τον πρόεδρο) στη μικρή περιοχή τον Στέλειο. Αυτός εκτελεί με τη μία τον Καραϊνδρο και 1-0!

Χαμός, φωνές, πανηγύρια και πάμε να το κρατήσουμε στο 1 λεπτό που απομένει για το ημίχρονο. Με λάθος εντολή όμως του γενικού αρχηγού Κρεκούκια: "Λιοντάρια σας θέλω τώρα, λιοντάρια!". Αυτόματα ο "πράσινος" Πέτρος που εκτελούσε χρέη πορτιέρο θυμήθηκε τον Φάμπρι και μέχρι να τον ξεπεράσει, ακούμπησε την μπάλα σε πλάγιο του Χορτάτου και την έστειλε στα δίχτυα. Ημίχρονο 1-1, με τον Παπαμακάριο να μας... πρήζει στις συγγνώμες για το γκολ. Τι θα πρέπει να κάνει δηλαδή ο Κρεκούκιας που στα προηγούμενα ματς έκανε μέχρι και τη Χιονάτη; Χαρακίρι;

Γρηγόρη από την άλλη!

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Κουνάδης εξηγούσε στον Γεωργίου- που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έπαιξε πολύ λίγο- ότι το Sport24.gr έχει φάει γκολ με κάθε απίθανο τρόπο. Αμ, δε! Δεν πρόλαβε να τελειώσει την πρότασή του και ο Μπάτης σε κόρνερ του Contra.gr, έδιωξε την μπάλα στα... δίχτυα μας! Αλήθεια Γρηγόρη, γιατί στο ξεκίνημα του αγώνα καθόσουν στον αντίπαλο πάγκο τώρα που το σκέφτομαι;

Βάλαμε 6 γκολ και ήρθαμε ισόπαλοι 3-3!

Η στιγμή που ο Γρηγόρης βάζει το αυτογκόλ. Στα δεξιά με το κόκκινο σορτσάκι.

Παρά την ανατροπή του σκορ, δεν το βάλαμε κάτω και ισοφαρίσαμε με τον Κουν. Έτσι νομίζαμε, αλλά ο Χολίδης ζήτησε φάουλ και ο διαιτητής το έδωσε προκαλώντας την έκρηξη του σκόρερ: "Ρέφερι, δεν παίζουμε μπάσκετ @#$#%^#%$^!".

(Για την ιστορία ο διαιτητής ζήτησε- προς τιμήν του- μετά το ματς συγνώμη από τον Κουν για το γκολ που κακώς ακύρωσε. Τ' ακούς Κώστα Χολίδη;)

Και σαν να μην έφτανε το λάθος του ρεφ, στην επόμενη φάση ο Ντάλλας σούταρε από μακρυά, η μπάλα χτύπησε στον συγκλονιστικό Μπάμπη- δεν περνούσε από δίπλα του ούτε κουνούπι- Τσιμπίδα, άλλαξε πορεία και 1-3!

Η δικαίωση της εγκράτειας

Έχοντας βάλει 3 αυτογκόλ, έχοντας βιώσει κατάφωρα την αδικία (καλά, ηρέμησε Καϊλα) και μένοντας και πίσω στο σκορ με 2 γκολ, η κατάρρευση έμοιαζε το πιο πιθανό σενάριο. Αλλά βλέποντας στον πάγκο τον πρόεδρο και τον νέο γενικό αρχηγό να έχουν το βλέμμα "καλόπαιδα σας βλέπω τσιμεντωμένους", μείναμε όρθιοι! Πρώτα χάρη σε ένα νέο πλάγιο-μοιρογνωμόνιο, αυτή τη φορά του Τσιμπίδα. Λάθος έξοδος του Καραϊνδρου και ο Κουν που είχε τρυπώσει στην περιοχή, μειώνει με κεφαλιά (ναι Γκαραγκάνη, ναι, σκόραρε).

Στη συνέχεια ο σκόρερ φόρεσε τα γάντια για να μπει στο γήπεδο ο Παπαμακάριος δίνοντας με φρέσκια πόδια το σύνθημα για ισοφάριση. Που δεν άργησε να έρθει.

Ο Στέλειος βλέπετε μετά το σούσι, πήγε με τους φίλους του για λουκουμάδες. Αλλά συγκρατήθηκε για χάρη του αγώνα. Και δικαιώθηκε με το δεύτερο του γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Η μπάλα σηκώθηκε στον αέρα στην περιοχή του Contra.gr και ο Στέλειος με στυλ κάντε όλοι πέρα γιατί θα σας πάρω παραμάζωμα, έπιασε το δυνατό σουτ και γκοοοοο...όχι. Δεν πανηγύρισε. Έκανε απλά τη δουλειά του.

Το "γκοοοοοοολ" ανέλαβε να το μεταφέρει σε όλο τον κόσμο ο Κρεκούκιας. Κυριολεκτικά σε όλο τον κόσμο, τόσο δυνατά που το φώναξε.

Ισόπαλο θρίλερ

Ακολούθησαν 10 συγκλονιστικά λεπτά με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το 4ο γκολ της νίκης. Το Contra.gr πίεσε λίγο περισσότερο την εστία μας, αλλά ο συγκινητικός Βαγγέλης- Τάσος Πάντος- Σταματόπουλος "μάσαγε" σίδερα πίσω. Ο Δημήτρης- τρεχαντήρι- Κεφαλάς, κρατούσε στο κέντρο της μπάλας και ο Αντώνης Καζιράγκι μπροστά, έδινε μάχες με τα αντίπαλα στόπερ-θηρία.

Στη μάχη για το θετικό αποτέλεσμα και ο Κρεκούκιας που φώναζε στον αντίπαλο τερματοφύλακα: "500 ντόνατς, 500 ντόντας", προσπαθώντας να τον εξαγοράσει.

Στο άλλο τέρμα δεν χρειάστηκαν τέτοιες προτάσεις, καθώς όποιο σουτ πήγαινε στην εστία θα "έγραφε". Ευτυχώς λίγο η άμυνα που απέτρεψε τέτοια σουτ, λίγο τα πουλιά που μπήκανε σε ορισμένες προσπάθειες στο στόχαστρο του Contra.gr, άλλο γκολ δεν φάγαμε. Γατάκι Γκαραγκάνη.

Στο σταθμό του Μονάχου

Ειδική μνεία αξίζει για τον Φώντα Σέμπρο ο οποίος βρισκόταν σε αποστολή στη Μαδρίτη και αναμενόταν στην Αθήνα αργά το βράδυ της Πέμπτης. Δυστυχώς το χιόνι στο Μόναχο καθυστέρησε την αναχώρηση του αεροπλάνου της ανταπόκρισης και έτσι δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο. Συγκινητικός όμως, πήρε τηλέφωνο από τη βαυβαρική πόλη για να μας ευχηθεί καλή επιτυχία.

Να σημειωθεί επίσης ότι η ισοπαλία ήρθε χωρίς τον φυσικό μας προπονητή, Γιώργο Περπερίδαρο, που είχε επώδυνο ραντεβού με τον οδοντίατρο ή γιατί "πέφτει παντόφλα" σύμφωνα με τον Χαραλάμπους. Απών και ο Παντέλος ο Διαμαντόπουλος ο οποίος αναμένεται στα δύο τελευταία παιχνίδια να δώσει το μήνυμα για το τι θα επακολουθήσει την επόμενη σεζόν.

ps. Παραδόξως, παρόλο που βάλαμε 3 αυτογκόλ, δεν "πυροβόλησε" ο πρώτος σκόρερ μας στα αυτογκόλ. Ο Πάνος Αμπαλάμπους που έχει μείνει στα δύο.

Σύνθεση Sport24.gr (Φιλέρης, Κρεκούκιας): Παπαμακάριος (1 αυτογκόλ), Κουνάδης (1 γκολ), Σταματόπουλος, Τσιμπίδας (1 αυτογκόλ), Χαραλάμπους, Μπάτης (1 αυτογκόλ), Γεωργίου, Κεφαλάς, Χαρτζουλάκης (2 γκολ), Τσιράκης.

Σύνθεση Contra.gr: Καραΐνδρος, Δεμέτης, Μπράτσος, Χολίδης, Τρουλλινός, Ντάλλας, Χορτάτος, Ανδρουλάκης, Ζωιτός.

* Η φωτογραφία είναι από τη νίκη κόντρα στο Skaouter.gr γιατί ακόμα περιμένουμε τον γενικό αρχηγό να μας στείλει υλικό από την ισοπαλία.

** 21:56 Ο γενικός αρχηγός ξύπνησε! Αλλά αφήσαμε την ίδια φωτογραφία, γιατί το υλικό που μας έστειλε ήταν κουνημένο. Η φώτο στο αυτογκόλ του Γρηγόρη, μάρτυρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ