ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πιστός στη Μπαρνέτ ο Ντάβιντς

New Barnet joint head coach and player Edgar Davids during the press conference at The Hive Training Ground, London.
New Barnet joint head coach and player Edgar Davids during the press conference at The Hive Training Ground, London. PA WIRE/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στην οποία βρισκόταν ως παίκτης-προπονητής, ο Έντγκαρ Ντάβιντς, όπως δήλωσε δεν θέλει να την εγκαταλείψει ακόμα κι αν αυτή αγωνίζεται στη χαμηλότερη κατηγορία της Αγγλίας.

Ο προπονητής της Μπαρνέτ, Έντγκαρ Ντάβιντς με δηλώσεις του έκανε σαφές ότι θέλει πολύ να παραμείνει στο σύλλογο παρά τον υποβιβασμό στη Φούτμπολ Λιγκ. Θα συζητήσει με τον πρόεδρο της ομάδας Τόνι Κλεάνθους.

Με δηλώσεις του ο Ολλανδός, πρώην παίκτης του Άγιαξ είπε: "θα πρέπει να αξιολογήσουμε τα πράγματα με τον πρόεδρο και μετά να δούμε τι θα γίνει. Είναι λυπηρό που δεν θα βρίσκεται η ομάδα στην Λιγκ 2, γιατί ήταν ένα πολύ διασκεδαστικό πρωτάθλημα".

Ο 40χρονος Ντάβιντς ανέλαβε την Μπαρνέτ στα τέλη Δεκεμβρίου, Αν και τους οδήγησε σε οχτώ νίκες σε 22 παιχνίδια, η οκταετή παραμονή της ομάδας στη Λιγκ 2 έφτασε στο τέλος της, μετά και την ήττα με 2-0 από την Νορθάμπτον.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν κάποιος με τη φήμη και τη καριέρα του Ντάβιντς θα μπορούσε να ακολουθήσει μια ομάδα στην Κόνφερενς, ο Ολλανδός απάντησε: "Δεν είμαι από αυτούς που γυαλίζουν τα μετάλλιο που έχουν στον τοίχο τους. Αν πρέπει να παίξουμε στην Κόνφερενς θα παίξουμε εκεί. Τόσο απλά".

Η ομάδα του Ντάβιντς βρισκόταν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά οι τρεις ήττες που έκανε στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και σε συνδυασμό με τη νίκη της Γουίμπλετον επί της Φλίτγουντ, την έριξαν κατηγορία.

"Το παιχνίδι ενάντια στη Νορθάμπτον ήταν μεγάλη ευκαιρία για να σώσουμε την κατηγορία και θα πρεπε να το είχαμε πάρει", συμπλήρωσε ο Ντάβιντς.

Πιστός στη Μπαρνέτ ο Ντάβιντς

"Εγώ νιώθω ικανοποιημένος γιατί πραγματοποίησα το στόχο που είχα βάλει με τον πρόεδρο όταν ήρθα. Να φτάσουμε τους 51 βαθμούς και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Τα κάναμε και τα δυο, αλλά τελικά υποβιβαστήκαμε με 51 βαθμούς και αυτό είναι το πιο θλιβερό", δήλωσε η άλλοτε δόξα του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ