ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Μπακασέτας στην Ελλάδα τη Δευτέρα

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Μπακασέτας στην Ελλάδα τη Δευτέρα

Ο Τάσος Μπακασέτας αναμένεται στην Ελλάδα την προσεχή Δευτέρα (22/1), προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει μία πραγματικά σπουδαία μεταγραφή. Οι πράσινοι από την Τετάρτη (17/1) έχουν έρθει σε συμφωνία τόσο με την Τράμπζονσπορ όσο και με τον Τάσο Μπακασέτα για τον επαναπατρισμό του.

Οι υπογραφές έχουν ήδη πέσει και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί τυπικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν θα έρθει και στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικά και στην συνέχεια να ανακοινωθεί.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Μπακασέτας θα βρίσκεται στην Ελλάδα την Δευτέρα (22/1). Ο 29χρονος διεθνής μεσοεπθετικός αναμένεται να αγωνιστεί στον εντός έδρας κυριακάτικο (21/01, 18:00) αγώνα πρωταθλήματος με την Γαλατάσαραϊ για την 21η αγωνιστική, προκειμένου να τον αποχαιρετήσει και ο κόσμος της "Τραμπ" με τον τρόπο που του αξίζει.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να μπει κατευθείαν στα... βαθιά, αφού ο ο Φατίχ Τερίμ τον περιμένει για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (28/01) για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ