ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Μπακασέτας αποχαιρετάει την Τράμπζονσπορ την Κυριακή στον αγώνα με την Γαλατάσαραϊ και έρχεται κατόπιν στην Ελλάδα

Ο Τάσος Μπακασέτας
Ο Τάσος Μπακασέτας AP

Ο Τάσος Μπακασέτας θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την Τράμπζονσπορ την ερχόμενη Κυριακή (21/01, 18:00) με αντίπαλο την Γαλατάσαραϊ και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα αναχωρήσει με προορισμό την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Την υλοποίηση ενός σημαντικού και σπουδαίου deal πανηγυρίζουν εδώ και λίγες ώρες οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με τους πράσινους να έρχονται σε συμφωνία τόσο με την Τράμπζονσπορ όσο και με τον Τάσο Μπακασέτα για τον επαναπατρισμό του.

Οι υπογραφές έχουν ήδη πέσει και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί τυπικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με την έλευση του κάπτεν της Εθνικής ομάδας στην Αθήνα για τις απαράιτητες ιατρικές εξετάσεις, με την μικρή αυτή καθυστέρηση όσον αφορά στο δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη-Αθήνα να προκύπτει ύστερα από σχετική συμφωνία όλων των εμπλεκομένων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Και αυτό γιατί στη συμφωνία που έκλεισε για ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ, μπήκε ως μοναδικός όρος να παίξει ο 29χρονος διεθνής μεσοεπθετικός στον κυριακάτικο (21/01, 18:00) εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Γαλατάσαραϊ για την 21η αγωνιστική, προκειμένου να τον αποχαιρετήσει και ο κόσμος της "Τραμπ" με τον τρόπο που του αξίζει.

Ήταν άλλωστε από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την Τράμπζονσπορ το 2022, πρώτου στην ιστορία του συλλόγου μετά από 38 χρόνια, με τον Μπακασέτα να αποτελεί έναν ξένο παίκτη που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους της ομάδας της Τραπεζούντας.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να μπει κατευθείαν στα... βαθιά, αφού ο ο Φατίχ Τερίμ τον περιμένει για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (28/01) για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ