ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Πάει να σπάσει και τη ρήτρα του Όμπλακ η Παρί!

Πάει να σπάσει και τη ρήτρα του Όμπλακ η Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν μετά την καταβολή της ρήτρας του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα, είναι έτοιμη να σπάσει και αυτή του Όμπλακ, αποκτώντας τον από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δεν καταλαβαίνει τίποτα η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν και έχει... τρελαθεί. Αφού κατέβαλε 222.000.000 ευρώ, πληρώνοντας τη ρήτρα του Νεϊμάρ και αποκτώντας τον από την Μπαρτσελόνα, ετοιμάζεται και για δεύτερο μεγάλο χτύπημα, αυτή την φορά για την θέση του τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με τ τελευταία ρεπορτάζ από την Ισπανία, ο Νασέρ Ελ Κελαϊφί είναι αποφασισμένος να αποκτήσει τον Γιαν Όμπλακ. Όπως αποκαλύπτει η μαδριλένικη "As", ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων έχει βάλει στο μάτι τον Σλοβένο γκολκίπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2021 με τους "ροχιμπλάνκος

Βέβαια, αν οι Παριζιάνοι πληρώσουν 100.000.000 ευρώ στην Ατλέτικο και φυσικά έχει συναινέσει και ο παίκτης στην μετακίνηση, τότε τον κάνούν δικό τους, χωρίς η ισπανική ομάδα να μπορεί να κάνει το παραμικρό. Όπως δηλαδή συνέβη και στην περίπτωση του Νεϊμάρ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το περασμένο Σάββατο ο Κελαϊφί είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του Σλοβένου πορτιέρε, με την Ατλέτικο από την πλευρά της να επιθυμεί να έρθει σε συμφωνία με τον Όμπλακ για νέο συμβόλαιο με καλύτερες οικονομικές αποδοχές.

AP Photo: Francisco Seco

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ