ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Δύο μήνες φυλάκιση στον Οριέ

Δύο μήνες φυλάκιση στον Οριέ

Ο Σερζ Οριέ καταδικάστηκε από γαλλικό δικαστήριο για επίθεση σε αστυνομικό και καλείται να εκτίσει ποινή δύο μηνών.

Τελειωμό δεν έχουν οι μπελάδες για στον Σερζ Οριέ. Μετά από ένα αυτογκόλ και μία αποβολή στα τελευταία δύο παιχνίδια της Παρί Σεν Ζερμέν που έληξαν με ήττα, ήρθε η καταδίκη του σε γαλλικό δικαστήριο, το οποίο του επέβαλε δίμηνη φυλάκιση για επίθεση σε αστυνομικό.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Μάιο, όταν ο 23χρονος δεξιός μπακ αποχωρούσε από νυχτερινό κέντρο και του ζητήθηκε να κατέβει από την Porsche Cayenne και να περάσει από αλκοτέστ. Ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού χτύπησε με αγκωνιά τον αστυνομικό, με συνέπεια το θύμα την επόμενη μέρα να μην μπορεί να πάει στη δουλειά του.

Ο Οριέ αρνείται την κατηγορία και έκανε αναφορά κατά του αστυνομικού για επίθεση, υποστηρίζοντας ότι έφυγε από το σημείο με σκισμένο χείλος και σημάδι στο φρύδι.

Η ποινή είναι με αναστολή και επιπλέον ο ποδοσφαιριστής καλείται να πληρώσει και 600 ευρώ πρόστιμο. Αν και άσκησε έφεση, μέχρι την εκδίκασή της υπολογίζεται κανονικά για τις προσεχείς αναμετρήσεις της Παρί. Σε περίπτωση που απορριφθεί η έφεση, τότε θα εκτίσει την ποινή του μέσω ωρών κοινωνικής εργασίας.

Την περσινή σεζόν, ο Οριέ έκανε τον γύρο του κόσμου λόγω ενός βίντεο που τράβηξε μέσω periscope και στο οποίο εμφανιζόταν να συνομιλεί με φιλάθλους και να προσβάλλει χυδαία τον τότε προπονητή της Παρί, Λοράν Μπλαν, τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, τον Σαλβατόρε Σίριγκου και άλλους συμπαίκτες του. Παρότι έμεινε για λίγο καιρό στο "ψυγείο", ζήτησε συγγνώμη και συνέχισε στην ομάδα, παίρνοντας, μάλιστα, φανέλα βασικού αντί του Γκρέγκορι φαν ντερ Βιλ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ