ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Χυδαία επίθεση Οριέ κατά Μπλαν και Ιμπραχίμοβιτς

Χυδαία επίθεση Οριέ κατά Μπλαν και Ιμπραχίμοβιτς

Ο Σερζ Οριέ "στόλισε" με άκρως προσβλητικές εκφράσεις τους Λοράν Μπλαν και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και πλέον βρίσκεται δίπλα στην πόρτα της εξόδου από την Παρί Σεν Ζερμέν (videos).

Ένα video που κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media από το απόγευμα της Κυριακής "καίει" τον Σερζ Οριέ, καθώς σε αυτό (ανέβηκε ως live video chat στην ιστοσελίδα "Periscope") ο 23χρονος διεθνής μπακ με την Ακτή Ελεφαντοστού αναφέρεται με χυδαίες και ανάρμοστες εκφράσεις τόσο για τον προπονητή του στην ομάδα Λοράν Μπλαν όσο και για συμπαίκτες του.

Το πρόγραμμα έχει συνολική διάρκεια 48 λεπτά και σε αυτό ο Οριέ απαντάει σε ερωτήσεις φιλάθλων που του μεταφέρει ο Μαμαντού Ντουκουρέ, με τα σχόλια όμως που κάνει να έχουν προκαλέσει σάλο σε όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη.

"Είναι α@@ρφή", ήταν το σχόλιο του Οριέ για τον Λοράν Μπλαν ενώ σε ερώτηση για τη σχέση του Γάλλου τεχνικού με το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ήταν ακόμα πιο καυστικός λέγοντας: "Ο Μπλαν του κάνει π@@ες, τα παίρνει όλα".

Χυδαία επίθεση Οριέ κατά Μπλαν και Ιμπραχίμοβιτς

Όσο για το αν ο "Ίμπρα" είναι επιβλητικός στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Οριέ μόνο σύμφωνος δεν είναι με αυτή την άποψη: "Δες το στόμα μου, αδερφέ. Πιστεύεις ότι μπορεί να μου ασκήσει πίεση; Είμαι από το Σεβράν κι εκείνος από το πουθενά. Εντάξει, του αρέσει να πιάνει τα αρ@@@ια του".

Ο Ιβοριανός αμυντικός αφιέρωσε επίσης υποτιμητικά σχόλια και για άλλους συμπαίκτες του στην Παρί (όπως για παράδειγμα οι Καβάνι, Σίριγκου και Φαν ντερ Βιλ), με την πρώτη αντίδραση της επίσημης Παρί να είναι η τοποθέτηση του προέδρου Νασέρ Ελ Κελαϊφί, ο οποίος προανήγγειλε την αποπομπή του παίκτη.

Χυδαία επίθεση Οριέ κατά Μπλαν και Ιμπραχίμοβιτς

Ο Οριέ βρέθηκε αυτόματα σε μειονεκτική θέση και αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί, μέσω απολογίας του στο επίσημο κανάλι του συλλόγου: "Θέλω να απολογηθώ, ειδικά στον προπονητή που μπορώ μόνο να τον ευχαριστήσω για όλα όσα έχει κάνει για μένα από τη στιγμή που έφτασα στο Παρίσι. Θα αποδεχθώ κάθε ποινή που θα μου επιβάλλει ο σύλλογος για το συμβάν. Έκανα ένα λάθος που ήταν ασυγχώρητο και είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τις συνέπειες".

Το πρώτο μέτρο που πήραν οι πρωταθλητές Γαλλίας κατά του Οριέ ήταν να τον αφήσουν εκτός αποστολής από το πρώτο τους ματς για τη φάση των "16" του Champions League κόντρα στην Τσέλσι, ενώ αναμένεται να δούμε ποιά θα είναι η συνολική ποινή που θα του επιβληθεί.

Ο Οριέ βρίζει τους Μπλαν και Ιμπραχίμοβιτς:

Η συγγνώμη του Οριέ μέσα από το επίσημο κανάλι της Παρί στο Youtube:

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ