ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Δωρεά Μαρινάκη για σύσφιξη σχέσεων με το Νότιγχαμ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με την "Nottingham Post", ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε δωρεά ύψους 170.000 ευρώ στην κοινότητα του Νότιγχαμ με σκοπό να υπάρξει σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της ομάδας και των κατοίκων της πόλης.

Σε μία γενναιόδωρη κίνηση προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με σκοπό να "ζεστάνει" τις σχέσεις μεταξύ του συλλόγου και της κοινωνίας του Νότιγχαμ.

Σύμφωνα με την " Nottingham Post", ο μεγαλομέτοχος της αγγλικής ομάδας αποφάσισε να δωρήσει 170.000 ευρώ στην κοινότητα του Νότιγχαμ με στόχο να υπάρξει ανάπτυξη εκπαιδευτικών και αθλητικών προγραμμάτων στην πόλη.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έχει δημιουργήσει το "NFFC Youth Council", μία επιτροπή νεότητας που στόχο έχει να αποτελέσει τη φωνή των νέων φιλάθλων της αγγλικής ομάδας.

"Η Nottingham Forest Community Trust έχει κάνει ήδη μία εξαιρετική δουλειά για την κοινότητα και εμείς, ως σύλλογος, έχουμε ως στόχο να δημιουργήσουμε μία σχέση συνεργασίας, αλλά και αλληλοκατανόησης με τους φιλάθλους της ομάδας", δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Νότιγχαμ, Νίκολας Ράνταλ και συνέχισε: "Μέσω του NFFC Youth Council και με τη συμβολή του κ. Μαρινάκη, θα υπάρξει η δυνατότητα στους νέους φίλους της Φόρεστ να αποκτήσουν φωνή μέσα στην ομάδα. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη μίας πιο στενής σχέσης μεταξύ των δύο πλευρών. Μαζί, έχουμε ως στόχο να μετατρέψουμε το Trust σε μία ομπρέλα οργανισμών, μέσω των οποίων ο σύλλογος θα προχωράει σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες".

Απ' την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της "Nottingham Forest Community Trust", Γκράχαμ Μόραμ, ανέφερε: "Η γενναιόδωρη κίνηση δεν προσφέρει απλά στήριξη στις ήδη υπάρχουσες δραστηριότητες που αφορούν το ποδόσφαιρο, την εκπαίδευση και την κοινωνία στην πόλη του Νότιγχαμ, αλλά βοηθάει στην ανάπτυξη νέων πρωτοβουλιών που ο ιδιοκτήτης και το διοικητικό συμβούλιο έχουν σκιαγραφήσει απ' την στιγμή της άφιξής τους στο Νότιγχαμ.

Ο πρόεδρος έχει ήδη επιβεβαιώσει τη δημιουργία του "NFFC Youth Council" που αποτελεί μία πρωτοποριακή κίνηση για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε όλη την Αγγλία. Ο σύλλογος και η "Nottingham Forest Community Trust" δουλεύουν στενά με σκοπό τη δημιουργία κι άλλων ενδιαφέροντων πλάνων, τα οποία θα μετατρέψουν μελλοντικά τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε ένα επιτυχημένο κλαμπ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ