ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Βάζει 1.000.000€ για μεταγραφές ο Απόλλωνας!

Βάζει 1.000.000€ για μεταγραφές ο Απόλλωνας!
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι έτοιμος να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και η διοίκηση έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό, δίνοντας 1.000.000€ (μπορεί και παραπάνω) για μεταγραφές. Διαβάστε το ρεπορτάζ...

Η μεγάλη επιστροφή πλησιάζει... Ένας από τους ιστορικότερους και παλαιότερους συλλόγους του ελληνικού ποδοσφαίρου, γυρνά ξανά εκεί όπου ανήκει. Στην μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα της Σμύρνης με έδρα την Ριζούπολη, βρίσκεται στην κορυφή έχοντας 5 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό Βόλου, 8 αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία.

Όλα λοιπόν μοιάζουν ιδανικά για την επιστροφή της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" στα μεγάλα σαλόνια και η διοίκηση έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν. Η Superleague είναι πιο απαιτητική και οι διοικούντες θέλουν να είναι η ομάδα τους έτοιμη για να ανταποκριθεί σε τυχόν δυσκολίες.

Άλλωστε, μέχρι στιγμής η οικονομική διαχείριση ήταν εξαιρετική ακόμα και παρά το γεγονός πως τον Γενάρη έγιναν μεταγραφές και ο Απόλλωνας έγινε η ομάδα με το δεύτερο μεγαλύτερο μπάτζετ της Football League (μετά τον Παναιτωλικό).

Με δεδομένο λοιπόν πως η ομάδα της Σμύρνης θα αγωνίζεται στην Superleague, οι διοικούντες έχουν υπολογίσει τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία από τηλεοπτικά, χορηγίες διαφημίσεις κα και τα αποτελέσματα είναι άκρως ικανοποιητικά. Η πεποίθηση των ανθρώπων του Απόλλωνα είναι πως μπορεί να δοθεί 1.000.000€ (ίσως και παραπάνω) για μεταγραφές, ενώ θα καλυφθούν και τα υπάρχοντα συμβόλαια.

Το μέλλον μοιάζει υπέροχο για τον Απόλλων Σμύρνης και τους φιλάθλους του, που περίμεναν με ανυπομονησία την μέρα της επιστροφής.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ