ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Εμανουέλ Κονέ σημαίνει γκολ με φάουλ

Εμανουέλ Κονέ σημαίνει γκολ με φάουλ
Κονέ

Ο Εμανουέλ Κονέ πέτυχε ένα ακόμα καταπληκτικό γκολ-φάουλ στην Ελλάδα και το Sport24.gr θυμάται όλες του τις εκτελέσεις (VIDEOS).

Το καλοκαίρι του 2013 ο Λεβαδειακός ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή μέσο με την Ακτή Ελεφαντοστού Εμανουέλ Κονέ. Ήταν μία κίνηση που προκάλεσε αίσθηση, αφού ο 27άχρονος τότε άσος προερχόταν από καλή σεζόν σε προσωπικό επίπεδο με την Σεντάν στην Γαλλία.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή έδειξε τόσο τα προτερήματα όσο και τα μειονεκτήματα του. Για κάθε γκολ, ασίστ, τρέξιμο και κόψιμο, είχε κακές στιγμές με αποβολές και σκληρά τάκλιν. Το τέλος του από τους Βοιωτούς μάλιστα δεν ήταν καλό, αφού έγινε... φευγάτος στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

Αυτό το καλοκαίρι ο Απόλλωνας Σμύρνης αποφάσισε να επενδύσει πάνω του και όπως φαίνεται οι άνθρωποι της ομάδας δεν το έχουν μετανιώσει. Ο Κονέ έχει χαρίσει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς, ενώ την Δευτέρα (28/3) πέτυχε γκολάρα με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 96ο λεπτό απέναντι στον Πανελευσινιακό.

Βέβαια όλα δείχνουν ότι η "Ελαφρά Ταξιαρχία" θ α χάσει το ματς στα χαρτιά, καθώς αγωνίστηκαν στην ομάδα του άλλοι πέντε ξένοι (έξι μαζί με τον Κονέ, κάτι που δεν επιτρέπεται βάσει ΚΑΠ). Έτσι η χαρά του Ιβοριανού για το κατόρθωμά του στο ματς της Δευτέρας (28/3) έμεινε... μισή.

Δυναμίτης στα στημένα

Αυτό ήταν το έκτο γκολ του κεντρικού μέσου με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην Ελλάδα και το 15ο συνολικά, αν και πολλές φορές παίζει αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ας δούμε όλα τα γκολ-φάουλ του:

29/09/13 Απόλλων - Λεβαδειακός 4-2 (έκανε το 0-1)

09/03/14 Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 2-1 (ισοφάρισε σε 1-1)

23/03/14 Λεβαδειακός - Βέροια 2-0 (έκανε το 1-0)

28/09/14 Λεβαδειακός - Κέρκυρα 2-3 (ισοφάρισε σε 1-1)

08/02/16 Απόλλων - Λαμία 1-0

28/03/16 Πανελευσινιακός - Απόλλων 0-1

Μετρά σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία: 65 συμμετοχές, 15 γκολ και 5 ασίστ.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ