ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ανανέωσε στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Κονέ

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Κονέ EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμανουέλ Κονέ μένει στον Απόλλωνα Σμύρνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Ιβοριανός μέοσς ανανέωσε το συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια με την ομάδα της Ριζούπολης.

Σημαντική εξέλιξη στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος κρατά έναν από τους καλύτερους παίκτες του, ενδεχομένως τον καλύτερο. Το ρεπορτάζ του Sport24.gr αναφέρει πως η "Ελαφρά Ταξιαρχία" προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Εμανουέλ Κονέ, ο οποίος ήταν εφέτος στυλοβάτης στην πορεία ανόδου στη Super League.

Ο 31 ετών Ιβοριανός μέσος μένει για ακόμα δύο χρόνια στην ομάδα της Ριζούπολης, ενώ το συμβόλαιό του έληξε το καλοκαίρι. Στους "κυανόλευκους" παίζει από το 2015, δηλαδή εδώ και δύο χρόνια. Εφέτος έχει καταγράψει 31 συμμετοχές, ενώ έχει σημειώσει και δύο γκολ.

Προτού πάει στον Απόλλωνα, έπαιξε για μια διετία στον Λεβαδειακό, στη Super League. Ο Κονέ θα μπορούσε κάλλιστα να παίζει στη Super League, αλλά προτίμησε τη σιγουριά που δίνει οικονομικά η εκ Σμύρνης ομάδα, κάτι που δεν συναντά κανείς εύκολα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ