ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Τζένοα-ΑΕΛ Καλλονής 0-0

Τζένοα-ΑΕΛ Καλλονής 0-0

Η ΑΕΛ Καλλονής αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με αντίπαλο την Τζένοα, στο πρώτο από τα τρία φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στην Ιταλία. Πολλές υποσχέσεις άφησαν οι νεοφώτιστοι.

Η ΑΕΛ Καλλονής αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με αντίπαλο την Τζένοα, στο πρώτο από τα τρία φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στην Ιταλία.

Η ομάδα της Λέσβου αντιμετώπισε στα ίσα την Τζένοα με τον Γιάννη Ματζουράκη να "ρίχνει" στον αγωνιστικό χώρο σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει μαζί του στην αποστολή δοκιμάζοντας σχήματα και τακτικές και βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Το επόμενο φιλικό έχει οριστεί για την Παρασκευή 26 Ιουλίου με την Λιβόρνο στην περιοχή της Folgaria, στο τοπικό γήπεδο La Pineta.

ΑΕΛ Καλλονής (Α' ημίχρονο): Μάππας, Πίντο, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Λίμα, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ποντάνι, Μπουρούς.

ΑΕΛ Καλλονής (Β' ημίχρονο): Μάππας, Κριπιντίρης Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Γιουκαρής, Φαρία, Λεοζίνιο, Ποντάνι, Καζάκης, Ντος Σάντος, Μανούσος.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Βαλιός, Γάλας, Βλαστέλλης.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ