ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ξεμούδιασμα με φιλική 7άρα

Η Καλλονή νίκησε με 7-0 την Calciochieseσε ένα φιλικό αγώνα - ξεμούδιασμα. Την Γένοβα αντιμετωπίζουν την δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ματζουράκη

Μπορεί την Κυριακή οι παίκτες της Καλλονής να είχαν ρεπό, αυτό δεν τους εμπόδισε ωστόσο από το να δώσουν ένα φιλικό ματς απέναντι στην τοπική Calciochiese.

Οι επαγγελματίας της Καλλονής νίκησαν εύκολα με 7-0 και έδειξαν πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το σκορ άνοιξε ο Ραφαήλ Γιουκαρής έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια καιωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 24λεπτό. Το 2-0 έκανε ο Τζίμης Βλαστέλλης με πλασέ στο 30λεπτό. Στην επανάληψη, ο νεοαποκτηθείς Garciaμε σουτ στο 37' τριπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα μας

Στο 51'ο Λεοζίνιο με σουτ πέτυχε ένα ακόμη γκολ κάνοντας το 4-0 ενώ ο ίδιος παίκτης δέκα λεπτά αργότερα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0. Στο 72' ο Ανέστης Αναστασιάδης έπειτα από εκτέλεση κόρνερ πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά πέτυχε ένα ακόμη τέρμα για την ομάδα μας ενώ το τελικό 7-0 διαμόρφωσε οMucaμε όμορφο πλασέ.

Αρχική 11άδα:Μάππας (30΄Σιδεράκης), Χωριανοπουλος, Λίμα (36΄ Ευαγγελιδάκης), Κριπιντίρης, Λεάντρο Πίντο, Φαρία, Γιουκαρής, Γκαρσία, Μανούσος, Καζάκης, Βλαστέλλης (30' Ντάμπος)

2Ημίχρονο:Σιδεράκης (60'Hogg), Γάλας, Λαμπρόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο (77' Ευαγγελιδάκης), Λεοζίνιο (72' Ντάμπος), Ντος Σάντος (70' Μούτσα), Μπουρούς, Ματίας (υπό δοκιμή)

Τη Δευτέρα στις 18:00 ώρα Ελλάδας (17:00 Ιταλίας) η Καλλονή θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα στο προπονητικό κέντρο την Γένοβα.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ