ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Συνάντηση σε καλό κλίμα με Λεοζίνιο

Συνάντηση σε καλό κλίμα με Λεοζίνιο
Λεοζίνιο, Κεϊτά INTIME SPORTS

Το μεσημέρι της Τετάρτης (22/7) πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Καλλονής με τον Σάλες Λεοζίνιο. Σε καλό κλίμα η επαφή, έρχεται πρόταση για ανανέωση. Αποφασίζει ο Βραζιλιάνος.

Το ραντεβού ανάμεσα στους ανθρώπους της Καλλονής και τον Λεοζίνιο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (22/7). Όπως ακριβώς είχε προαναγγελθεί ότι θα γινόταν, σε ρεπορτάζ του Sport24.gr, στις 15 Ιουλίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στις συζητήσεις υπήρξε ταύτιση απόψεων, αν και οριστική εξέλιξη για την παραμονή του 30χρονου μεσοεπιθετικού στην ομάδα δεν προέκυψε. Την Πέμπτη (23/7) είναι πολύ πιθανό να κατατεθεί πρόταση για ανανέωση στον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό.

Ο ίδιος βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική να παραμείνει για πέμπτη σεί σεζόν στην ΑΕΛΚ, αν και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς μέρες. Από εκεί και πέρα, η μεταγραφή του Εμιλιάνο Ελλακόπουλος πρέπει να θεωρείται "κλεισμένη". Ο Ελληνοαργεντινός θα βρίσκεται τελικά στην Ελλάδα μία από τις προσεχείς μέρες (Πέμπτη ή Παρασκευή), ώστε να υπογράψει.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ