ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Έρχεται την Τρίτη (21/7) για Καλλονή ο Ελλακόπουλος

Έρχεται την Τρίτη (21/7) για Καλλονή ο Ελλακόπουλος
Ελλακόπουλο

Ο Εμιλιάνο Ελλακόπουλος αφήνει το πρωτάθλημα της Αργεντινής και την Τρίτη (21/7) θα βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καλλονής. Έλυσε το συμβόλαιό του με την Τίγκρε και έκλεισε εισιτήρια για τη χώρα μας. Στην Ιταλία με Γεωργίου. (VIDEO).

Ο ελληνικής καταγωγής Εμιλιάνο Ελλακόπουλος αποτελεί παρελθόν για την Τίγκρε, στην οποία ανήκε από το 2010. Το τελευταίο εξάμηνο έπαιζε δανεικός στην Ουνιόν Σάντα Φε, με την οποία πραγματοποίησε 5 συμμετοχές, σημειώνοντας και ένα γκολ.

Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός (είναι γεννημένος στις 14 Ιανουαρίου 1992) έλυσε το συμβόλαιό του με την Τίγκρε και έρχεται Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη χώρα μας θα βρίσκεται την προσεχή Τρίτη (21/7), ώστε να έχει τις τελικές επαφές και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του ποδοσφαιριστή είναι Έλληνας, η μητέρα του από την Αργεντινή, όπου και γεννήθηκε ο 23χρονος παίκτης. Με την Καλλονή έχει συμφωνήσει προφορικά και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ενταχθεί στο δυναμικό των νησιωτών.

Στην Ιταλία με Γεωργίου

Η αποστολή της Καλλονής αναχώρησε για την Ιταλία και ένα από τα νέα πρόσωπα που ήταν μεταξύ των υπολοίπων παικτών ήταν ο Φώτης Γεωργίου. Ο 30χρονος χαφ δεν έχει λύσει ακόμα το συμβόλαιό του στον Ατρόμητο, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει τη Δευτέρα (20/7). Όταν συμβεί αυτό, ο έμπειρος χαφ θα υπογράψει συμβόλαιο στην ΑΕΛΚ.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ