ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Στην Καλλονή για δυο ακόμα χρόνια

Στην Καλλονή για δυο ακόμα χρόνια
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μανούσος θα συνεχίσει να πανηγυρίζει με την φανέλα της Καλλονής για τα επόμενα δυο χρόνια μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα της Μυτιλήνης.

Στην ομάδα του τόπου του, την Καλλονή, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμα δυο χρόνια ο Γιώργος Μανούσος με τον επιθετικό από την Λέσβο να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών με την ομάδα της Μυτιλήνης.

Μάλιστα ο Μανούσος δήλωσε περήφανος μετά την εξέλιξη αυτή και ευχαρίστησε τους διοικούντες στην ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μανούσο. Ο Λέσβιος επιθετικός προσήλθε σήμερα στα γραφεία της Καλλονής μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών. Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία από τις αρχές Μαΐου ωστόσο απέμεναν τα τυπικά για την ανανέωση της συνεργασίας.

Ο Γιώργος Μανούσος μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου δήλωσε στο aelk.gr:

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη, τον Γενικό Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης που μου έδειξαν για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη τους και θα βρίσκομαι στην ομάδα του τόπου μου για τα επόμενα δύο χρόνια".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ