ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Σπουδαία φιλική νίκη κόντρα στην Μπολόνια

Σπουδαία φιλική νίκη κόντρα στην Μπολόνια

Με εύστοχο πέναλτι του Λεοζίνιο η ΑΕΛ Καλλονής επικράτησε με 1-0 στο τελευταίο της φιλικό στην Ιταλία απέναντι στην Μπολόνια των Χριστοδουλόπουλου και Κονέ.

Το καλύτερο το κρατούσε για το τέλος η Καλλονή στα τρία δυνατά φιλικά που έδωσε στην Ιταλία. Μετά την ισοπαλία με την Τζένοα (0-0) και την ήττα από την Λιβόρνο (0-2), οι νεοφώτιστοι επικράτησαν με 1-0 της Μπολόνια στο Δημοτικό Στάδιο του Άνταλο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Λεοζίνιο στο 30' με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Μανούσος με ωραία ατομική ενέργεια. Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη είχε και δοκάρι με τον Καζάκη.

Η 11άδα της Καλλονής: Σιδεράκης, Κριπιντίρης, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Ποντανί, Φαρία, Μαρτσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Γκαρίσα, Καζάκης.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Βάλιος, Λαμπρόπουλος, Ντος Σάντος, Λεάντρο, Σιλιγαρδάκης, Γιουκαρής, Γάλας, Μπουρούς.

Για την Μπολόνια ξεκίνησαν βασικοί οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Κονέ ενώ δεν αγωνίστηκε ο Ντιαμάντι.

«Σήμερα κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Στον πρώτο αγώνα με την Τζένοα η ομάδα έδειξε τα θετικά σημάδια της δουλειάς που γίνεται όλο αυτό το διάστημα. Με την Λιβόρνο παίξαμε ακόμη καλύτερα και η ομάδα είχε πολύ καλό ρυθμό. Το σημερινό ήταν το καλύτερό μας ματς από όλες τις απόψεις. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου» ανέφερε Γιάννης Ματζουράκης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛΚ και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτά τα παιχνίδια του Ιουλίου είναι παιχνίδια μελέτης και τίποτα παραπάνω».

* Η ομάδα θα παραμείνει άλλα δύο βράδια στην Ιταλία και θα επιστρέψει στη Λέσβο στις 29 Ιουλίου για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της.

* Η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής ανακοίνωσε ότι ο Στράτος Σεφτελής ανέλαβε την θέση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας και Γραφείου Τύπου της ομάδας.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ