ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ήττα από την Λιβόρνο για την Καλλονή

Ήττα από την Λιβόρνο για την Καλλονή

Η ΑΕΛ Καλλονής γνώρισε την πρώτη της ήττα στα φιλικά προετοιμασίας της στην Ιταλία με 2-0 από την Λιβόρνο. Νέο φιλικό το Σάββατο με την Μπολόνια (27/07, 17:00).

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ΑΕΛ Καλλονής στην Ιταλία. Το απόγευμα της Παρασκευής διεξήχθη το δεύτερο από τα τρία δυνατά φιλικά της λεσβιακής ομάδας.

Αντίπαλος η Λιβόρνο και πρώτη ήττα επί ιταλικού εδάφους με 2-0. Το σκορ άνοιξε ο Ντιονίζι με πέναλτι στο 41ο λεπτό, ενώ ο Τσεκερίνι με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 85ο.

Το φιλικό διεξήχθη στο γήπεδο La Pineta σε υψόμετρο 1200 μέτρων το οποίο απέχει δύο ώρες από τη "βάση" της Καλλονής στον ιταλικό βορρά. Ο Γιάννης Ματζουράκης χρησιμοποίησε 22 ποδοσφαιριστές, κρατώντας σταθερή την βασική 11άδα στο πρώτο ημίχρονο.

Αυτή αποτελούνταν από τους: Χογκ, Αναστασιάδης, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Ποντανί, Φαρία, Μαρτσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Βλαστέλλης και Καζάκης.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Ντος Σάντος, Γκαρσία, Σιλιγαρδάκης, Λεάντρο Πίντο, Γάλας, Γιουκαρής, Λαμπρόπουλος, Βαλιός, Μπουρούς, Μούτσα και Ντάμπος.

Αύριο το απόγευμα (27/07, 17:00) η Καλλονή αντιμετωπίζει την Μπολόνια στο Δημοτικό Στάδιο του Ανταλο.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ