ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Γαληνός: "Η Καλλονή θέλει την αποκλειστικότητα"

Γαληνός: "Η Καλλονή θέλει την αποκλειστικότητα"
Γαληνός

Απάντηση στις κατηγορίες που εξαπέλυσε προς τον δήμο Λέσβου η Καλλονή έδωσε μέσω του Sport24.gr ο δήμαρχος Σπύρος Γαληνός: "Θέλει την αποκλειστικότητα, αλλά δεν θα της περάσει...".

Άνω κάτω η Καλλονή με την αντιπαράθεσή της με τον δήμο της Λέσβου. Την Πέμπτη (13/8) η ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν πως πρόβατα έχουν μπει στο προπονητικό "Γ. Σκούφος", εξαπολύοντας επίθεση στον δήμο, επιρρίπτοντάς του ευθύνες για την κατάσταση αυτή.

"Δήμαρχε, αν ο στόχος σου ήταν να βγάλεις την Καλλονή και να βάλεις τα πρόβατα να παίζουν μπάλα, το κατάφερες! Άξιος ο μισθός σου!", ανέφερε επίσημα η ΑΕΛΚ. Μάλιστα στον Sport24 Radio 103.3 φιλοξενήθηκε ο γενικός διευθυντής της Καλλονής, Προκόπης Καρτάλης, χαρακτηρίζοντας εμπαθή τον δήμαρχο, Σπύρο Γαληνό.

"Ο άνθρωπος είναι εμπαθής. Αν έπεφτε η ομάδα θα ήταν ο πιο χαρούμενος" επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Καρτάλης. Ο δήμαρχος της Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, πήρε θέση μέσα από το Sport24.gr, θέλοντας να απαντήσει στα όσα του καταλογίζονται.

Δήλωσε πως η κόντρα που έχει ξεσπάσει οφείλεται στην αποκλειστικότητα που επιζητεί η Καλλονή για τη χρήση του κεντρικού σταδίου, ενώ τόνισε ότι οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Καλλονή δεν είναι αληθινές. Η τοποθέτησή του έχει ως εξής: "Απορώ πώς στην Καλλονή προσπαθούν να επιβάλουν τη θέση τους, η οποία είναι έξω από κάθε λογική. Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το προπονητικό κέντρο, για το οποίο η Καλλονή ισχυρίζεται ότι μπήκαν πρόβατα, είναι φωτομοντάζ. Αυτό είναι ξεραμένο χόρτο. Έχω απαντήσει και έχω δείξει τις πραγματικές φωτογραφίες. Όλο αυτό οφείλεται στην αδιαφορία της ίδιας της Καλλονής, που άφησε το γήπεδο να καταστραφεί.

Ένα γήπεδο που είχε παραχωρήσει ο δήμος στην ΠΑΕ για τις προπονήσεις της, με την υποχρέωση η ίδια να το συντηρεί και να το φυλάσσει. Ο δήμος δεν έχει τα κλειδιά του χώρου, η Καλλονή τα έχει. Και τώρα τους ζητάω να τα δώσουν πίσω. Για το 2015 συμφωνήσαμε προφορικά να το παραχωρήσουμε εκ νέου, αρκεί να κάνουν το αίτημα να πάρουν το κεντρικό γήπεδο της Μυτιλήνης για να δίνουν τους αγώνες τους. Επειδή όμως θέλουν την αποκλειστικότητα, να παίζουν μόνο αυτοί εκεί και όχι οι άλλες ομάδες, δεν υπέβαλλαν ποτέ το αίτημα παραχώρησης. Δεν θα τους περάσει. Συστηματικά επιδιώκουν την αντιπαράθεση, την οποία εγώ δεν ακολουθώ. Η θέση του δημάρχου είναι πως το κεντρικό στάδιο θα δίνεται σε όλες τις ομάδες της Λέσβου.

Ασφαλώς προηγείται η Καλλονή στα εντός έδρας παιχνίδια, διότι είναι στη μεγάλη κατηγορία. Σε Κυριακές που δεν παίζει στη Λέσβο, όμως, θα παίζει και ο Αιολικός. Η Καλλονή θέλει να παίζει μόνο αυτή στο κεντρικό στάδιο. Από εκεί ξεκινάει το όλο θέμα. Τα θέλουν όλα. Ας αγοράζουν το δικό τους γήπεδο αν θέλουν αποκλειστικότητα. Είναι μια συμπεριφορά που δεν τιμά μια ομάδα που παίζει στη Super League. Για εμένα δεν παίζει ρόλο το γεγονός ότι αυτοί έχουν χρήματα και οι άλλες δεν έχουν. Το γήπεδο το έχει πληρώσει ο λεσβιακός λαός. Έχουμε κόψει γέφυρες, γιατί η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ