ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Καρτάλης: "Ο δήμαρχος είναι εμπαθής!"

Καρτάλης: "Ο δήμαρχος είναι εμπαθής!"

Ο γενικός διευθυντής της Καλλονής, Προκόπης Καρτάλης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Το 10 το κακό” με τον Γιάννη Φιλέρη για τη διαμάχη με το Δήμο Λέσβου.

Στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τον Γιάννη Φιλέρη, μίλησε ο γενικός διευθυντής της Καλλονής, Προκόπης Καρτάλης, για τη διαμάχη με το Δήμο Λέσβου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν αληθεύει ότι στο προπονητικό της Καλλονής βόσκουν πρόβατα και την κατάσταση με τον δήμο Καλλονής: "Δυστυχώς αληθεύουν. Έχουμε μία απίστευτη εμπάθεια από τον δήμαρχο. Έχουν ξεκινήσει από τις εκλογές, γιατί κάποια μέλη της ομάδας κατέβηκαν με τον άλλο συνδυασμό. Ο πρόεδρος έβαλε περίπου στις 130 χιλιάδες ευρώ για να το φτιάξει. Μόλις πέρασε ένας χρόνος άλλαξαν την απόφαση και είπαν να γίνει ένα νέο συμφωνητικό. Με το έτσι θέλω έβγαλαν την ομάδα απ' έξω. Το προπονητικό είναι παρατημένο. Τους έχουμε κάνει πρόταση από τον Δεκέμβριο να το πάρουμε και να το φτιάξουμε. Τι έγινε στην ουσία; Η ομάδα έχασε 130 χιλιάδες ευρώ και αν δεν είχε προνοήσει ο πρόεδρος να κάνει άλλο προπονητικό θα ήμασταν απ' έξω. Ο άνθρωπος είναι εμπαθής. Αν έπεφτε η ομάδα θα ήταν ο πιο χαρούμενος. Βλέπετε ότι ο δήμαρχος του Περιστερίου και της Κομοτηνής εξυπηρετούν τις ομάδες τους. Όταν ακούει ΠΑΕ Καλλονή τρελαίνεται. Και με το γήπεδο μας δημιουργεί νέο θέμα. Είχαμε κάνει συμφωνία με τον Αιολικό να παίξει έξι παιχνίδι στο γήπεδο μας. Και λέει αν δεν παίξει δεν θα μας δώσει το γήπεδο για τη νέα σεζόν."

Για την σεζόν που έρχεται: "Πιστεύω ότι και φέτος θα έχουμε μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα."

Για την διακοπή της χορηγίας του ΟΠΑΠ: "Όλες οι ομάδες είναι σε ένα προβληματισμό σε αυτή την άρνηση του ΟΠΑΠ. Ήμασταν άτυχοι γιατί ο ΟΠΑΠ είχε κόψει τα έσοδα κατά 50% τώρα τα έκοψε εντελώς. Έχουμε σοβαρό πρόβλημα εμείς με τον πρόεδρο της ΕΠΣ και τον δήμαρχο, αλλά έχουμε σύμμαχο τον κόσμο."

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ