ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Φθηνά τη γλίτωσε η Καλλονή!

Φθηνά τη γλίτωσε η Καλλονή!
Καλλονή, Γιορέντε, Κεϊτά INTIME SPORTS

Με έναν τερματοφύλακα πήγε στο Αγρίνιο η Καλλονή και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έτσι θα συνεχίσει! Τη Δευτέρα (20/4) ο Δαύκος θα κάνει εγχείρηση, ενώ και ο Χογκ θα μείνει εκτός για τρεις μήνες.

Η Καλλονή έδωσε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο έχοντας στην αποστολή της μονάχα έναν τερματοφύλακα, τον Άλεξιτς. Ο οποίος μάλιστα προ καιρού ήταν ένα βήμα προ της εξόδου από την ομάδα της Λέσβου.

Ο Δαύκος έσπασε δάκτυλο του χεριού του, θα υποβληθεί τη Δευτέρα (20/4) σε εγχείρηση και θα μείνει εκτός για δύο μήνες. Ο τραυματισμός του βασικού γκολκίπερ, του Χογκ, είναι και αυτός σοβαρός και ο Μαλτέζος θα μείνει νοκ άουτ για τρεις μήνες.

Θέλοντας και μη, λοιπόν, η ΑΕΛΚ θα δώσει τα υπόλοιπα ματς μονάχα με τον Άλεξιτς. Αν προέκυπταν οι τραυματισμοί αυτοί νωρίτερα, τότε τα δεδομένα θα ήταν σκούρα στην προσπάθεια της ομάδας της Λέσβου για εξασφάλιση της παραμονής! Τυχερή στην ατυχία της, δηλαδή.

Όσο για το ποιος θα αντικαθιστούσε τον Άλεξιτς αν όμοι γένοιτο τραυματιζόταν και αυτός στο ματς με τον Παναιτωλικό, όταν οι ποδοσφαιριστές ρωτήθηκαν ποιος θα μπορούσε να παίξει, απάντηση δεν υπήρξε! Άπαντες κατέστησαν σαφές πως δεν μπορούν να καθίσουν κάτω από τα γκολπόστ. Όλο και κάποιος θα βρισκόταν, ασφαλώς.

Την προσεχή αγωνιστική, την 32η, οι νησιώτες έχουν πάλι ρεπό, καθώς στο πρόγραμμα είναι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο προπονητής Βαγγέλης Βλάχος, που κατάφερε να κρατήσει την ΑΕΛΚ στη Superleague, αναζητά αντίπαλο για διεξαγωγή φιλικού.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ