ΒΕΡΟΙΑ

Υπογράφει ο Ναμπουχάνε

Υπογράφει ο Ναμπουχάνε

Ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός Ναμπουχάνε αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή της Βέροιας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ενίσχυση της Βέροιας συνεχίζεται με την πέμπτη μεταγραφή της να είναι ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός Ναμπουχάνε.

Το πλήρες όνομά του είναι Ελ Φαρντού Μοχάμεντ Μπεν Ναμπουχάνε και θα πάρει την σκυτάλη από τους Πλαβούκο, Σεντεμέντε, Όστοϊτς και Αναστασόπουλο

Ο Ναμπουχάνε αναμένεται το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ Βέροια για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να τεθεί με την σειρά του υπό τις οδηγίες του Γκόραν Στεβάνοβιτς.

Ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός έχει ύψος 1,73 μ. και τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα της Βαν σε Β' και Γ' Εθνική του γαλλικού πρωταθλήματος, έχοντας συνολικά 92 συμμετοχές και 22 γκολ ενώ έχει παίξει και στην πρώτη κατηγορία με την φανέλα της Χάβρης.

Εν τω μεταξύ το θέμα της παραχώρησης του δημοτικού σταδίου της Βέροιας στην ΠΑΕ Βέροια για τα επόμενα 10χρόνια συζητήθηκε το μεσημέρι στην συνεδρίαση του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Βέροιας.

Το παρών έδωσαν πολλοί φίλαθλοι της ομάδας ενώ από πλευράς της διοίκησης της ΠΑΕ παραβρέθηκαν ο πρόεδρός της Γιώργος Αρβανιτίδης, ο αντιπρόεδρός της Γιάννης Βαρνάς και οι κ.κ. Γαϊτάνος και Κικερίδης.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ