ΒΕΡΟΙΑ

Χωρίς Στεβάνοβιτς με Παναθηναϊκό

Χωρίς Στεβάνοβιτς με Παναθηναϊκό

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βέροια έκανε γνωστό ότι ο Γκόραν Στεβάνοβιτς δεν θα καθίσει στον πάγκο το Σάββατο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε έκανε γνωστό ότι ο Γκόραν Στεβάνοβιτς δεν θα καθίσει στον πάγκο το Σάββατο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μία εξέλιξη που ακολούθησε της παραίτησης του Σέρβου τεχνικού και πλέον απομένει να φανεί ποιος θα είναι στην θέση του στην άκρη του πάγκου το απόγευμα του Σαββάτου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Υπενθυμίζεται πως ο Στεβάνοβιτς είχε χθες το βράδυ συνάντηση για σχεδόν τρεις ώρες με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργο Αρβανιτίδη που όμως δεν κατέστη δυνατό να τον μεταπείσει.

Κι αυτό γιατί ο Στεβάνοβιτς ήταν ανένδοτος και επέμενε στην αρχική του απόφαση που όπως δεν κρύβει είχε να κάνει με το ότι δεν είχε γνώση για την απόκτηση των Σιόντη και Οικονόμου.

Κάτι όμως που δεν θέλησε να δείξει σε σχετική ερώτηση που είχε δεχθεί στην Συνέντευξη Τύπου του περασμένου Σαββάτου μετά από το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού με τον ΟΦΗ στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης αν και στην αρχή έδειξε να ξαφνιάζεται.

Εν τω μεταξύ από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση του Στεβάνοβιτς για την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Βέροιας φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία με ομάδα της Τουρκίας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ