ΒΕΡΟΙΑ

Την ψάχνει για Αναστασόπουλο

Την ψάχνει για Αναστασόπουλο
INTIME SPORTS

Κι ενώ παραμένει άγνωστο το τι θα γίνει με τον Τζόναθαν Λόπεζ μετά την παραμονή του Δημήτρη Κοτταρίδη στην Βέροια φέρεται να εξετάζουν και την απόκτηση του Νίκου Αναστασόπουλου

Στην Βέροια στα πλαίσια της περαιτέρω ενίσχυσης της θέσης του τερματοφύλακα εξετάζουνε τον Νίκο Αναστασόπουλο και ενώ παραμένει άγνωστο τι θα γίνει τελικά με τον Τζόναθαν Λόπεζ.

Η περίπτωση του Ισπανού τερματοφύλακα έχει εξελιχθεί σε σίριαλ ενώ στην «Βασίλισσα του βορρά» προ ημερών προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Κοτταρίδη.

Ο Ανατσασόπουλος είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Κέρκυρα, όπου αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες περιόδους, και έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από την διοίκηση της Βέροιας.

Το θέμα του πρόκειται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες με συν για την διοίκηση της ομάδας της πρωτεύουσας της Ημαθίας το γεγονός ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας θα είναι ουσιαστικά στο σπίτι του.

Εν τω μεταξύ την επιθυμία του να επιστρέψει στην Βέροια εξέφρασε ο 22χρονος Μεξικανός Άρτσε σε δηλώσεις του σε μέσα της πατρίδας του μετά το πέρας του εξάμηνου δανεισμού του στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Τέλος μέσα στα επόμενα 24ωρα η διοίκηση της Βέροιας δεν αποκλείεται να ανακοινώσει την απόκτηση ενός έμπειρου και αναγνωρισμένης αξίας Σέρβου ποδοσφαιριστή όπως και ενός ταλαντούχου Γκανέζου.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ