ΒΕΡΟΙΑ

Λέει το ναι ο Καλί

Λέει το ναι ο Καλί
INTIME SPORTS

Ο Σιρίλ Καλί τελικά φέρεται να είπε το ναι στην πρόταση της ΠΑΕ Βέροια και θα παραμείνει στο ρόστερ της και για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Τελικά ο Σιρίλ Καλί φέρεται να είπε το ναι στην πρόταση της ΠΑΕ Βέροια και θα παραμείνει στο ρόστερ της και για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Μία εξέλιξη που διαφαινόταν μέχρι μία εβδομάδα πριν όταν και είχε παρουσιαστεί ανατροπή που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν οριστική ως προς το μέλλον του Γάλλου κεντρικού αμυντικού.

Πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση της ΠΑΕ ώστε ο Καλί να γίνει ο πέμπτος ποδοσφαιριστής από το περσινό ρόστερ που θα ανανεώσει το συμβόλαιό του μετά τους Ορέστες, Βεργώνη, Κοτταρίδη και Μπάρμπα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά» υπάρχει αισιοδοξία για αίσιο τέλος στο φλερτ με τις συζητήσεις που καλά κρατούνε το τελευταίο διάστημα.

Ακόμη και για μαζεμένες ανακοινώσεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας με τον Γκόραν Στεφάνοβιτς να έχει ξεχωρίσει ποδοσφαιριστές από τις δύο αγορές που γνωρίζει πολύ καλά. Από την σέρβικη της πατρίδας του και της Γκάνας όπου είχε εργαστεί στην Εθνική της ομάδα προ διετίας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ