ΒΕΡΟΙΑ

Συζητάει με Μοϊμπέ

Συζητάει με Μοϊμπέ

Σε συζητήσεις με τον Βίλφριντ Μοϊμπέ, ο οποίος έχει ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την γαλλική Τουρ, βρίσκεται η διοίκηση της Βέροιας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Βίλφριντ Μοϊμπέ που έχει ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την γαλλική Τουρ.

Πρόκειται για 24χρονο Γάλλο αριστερό μπακ που ξεκίνησε την καριέρα του από την Β΄ ομάδα της Μπορντό, δόθηκε δανεικός σε Ρεμς (2008-2009) και Αζαξιό (2009-2010) και τα τελευταία τρία χρόνια φόρεσε την φανέλα της Τουρ.

Εκτός του Μοϊμπέ, που πληροφορίες του Sport24.gr κάνουνε λόγο ότι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για τελικές συζητήσεις, η διοίκηση της Βέροιας βρίσκεται κοντά στην απόκτηση και έξι ακόμη ποδοσφαιριστών.

Ένας εξ αυτών φέρεται να είναι από την ελληνική αγορά ο Νίκος Αναστασόπουλος με τον έμπειρο τερματοφύλακα που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την Κέρκυρα να έχει στα χέρια του συγκεκριμένη πρόταση.

Εν τω μεταξύ ο Γκόραν Στεφάνοβιτς στην χθεσινή πρώτη του συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου τους τόνισε:

"Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Ο στόχος μας πρέπει να είναι πολύ υψηλός. Θέλω να κάνουμε μια καλή ομάδα. Πιστεύω σ' εσάς και σε όλους τους συνεργάτες μου. Θέλω να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα και πειθαρχία.

Στον αγωνιστικό χώρο θέλω να δείτε το παιχνίδι σαν διασκέδαση και συγχρόνως να παίρνουμε αποτελέσματα και βαθμούς. Θέλω να είμαστε κοντά σε όλους τους φιλάθλους διότι χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα".

Στην συνάντηση της Τετάρτης παραβρέθηκαν 17 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τις επόμενες ημέρας θα κάνουν μετρήσεις και θα περάσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Αδικαιολογήτως απών ήταν ο Τζόναθαν Λόπεζ ενώ ο νεοαποκτηθείς αμυντικός Γιάννης Σεντεμέντες δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Βέροια. Είμαι σίγουρος ότι ο στόχος που θα βάλουμε θα είναι υψηλός.

Θα δώσω κι εγώ τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα", τόνισε πριν την πρώτη συνάντηση της ομάδας».

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ