ΒΕΡΟΙΑ

Παρελθόν ο Σνάουτσνερ

Παρελθόν ο Σνάουτσνερ
INTIME SPORTS

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από το ρόστερ της Βέροιας όπως ανακοίνωσε και η ΠΑΕ. Για την θέση του προπονητή προστέθηκε και το όνομα του Γιάννη Τοπαλίδη

Παρελθόν αποτελεί από την Βέροια ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ ενώ για το θέμα του προπονητή το νέο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Γιάννη Τοπαλίδη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια για την λύση του συμβολαίου με τον Πολωνό αμυντικό ανέφερε: " Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα".

Ακόμη εκτός πλάνων είναι οι Σήφης Δασκαλάκης, Μάρκους Μοκάκε και Κάρλος Κόστλι ενώ δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαια των Γεωργέα και Καλογέρη με τον πρώτο να οδεύει στην ΑΕΚ και τον δεύτερο να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ατρόμητου.

Από εκεί και πέρα οι Κοτταρίδης, Μπάρμπας και Βεργώνης βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την «Βασίλισσα του βορρά» και για την νέα αγωνιστική περίοδο όπως και ο Σιρίλ Καλί.

Στην περίπτωση του Τζόναθαν Λόπεζ σύμφωνα με πληροφορίες ο Ισπανός τερματοφύλακας που έχει συμβόλαιο φέρεται διατεθειμένος να θέλει να φέρει πρόταση για να αποχωρήσει ενώ συνεχίζονται και οι συζητήσεις με τους Ορέστες και Ιωάννου.

Τέλος από την ΠΑΕ Βέροια ανακοινώθηκε σήμερα ότι η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών για τη νέα αγωνιστική σεζόν, θα γίνει τη Δευτέρα 24 Ιουνίου και ώρα 19:00.

Για μία εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές της θα περάσουν από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα μεταβούν στα 3-5 Πηγάδια όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ