ΒΕΡΟΙΑ

"Μπορούμε το απόλυτο ως το τέλος"

"Μπορούμε το απόλυτο ως το τέλος"
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος με δηλώσεις του για το ματς με την Δόξα Δράμας τόνισε πως αποτελεί κίνητρο για την είσοδο στα πλέϊ οφ και πως η Βέροια μπορεί να κάνει το απόλυτο ως το τέλος της σεζόν. Αρκετός κόσμος αναμένεται στις εξέδρες του Σταδίου

Αισιόδοξος πως η Βέροια μπορεί να κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να πάρει την έβδομη θέση η οποία μπορεί να την οδηγήσει στα πλέϊ οφ είναι ο Χρήστος Κουτσοσπύρος.

Ο 30χρονος Αγρινιώτης επιθετικός, μίλησε στο ράδιο "ΗΧΩ ΔΡΑΜΑΣ" για το ματς με την Δόξα Δράμας, για την άνοδο του Παναιτωλικού και για την πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουτσοσπύρος: " Καταρχήν θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας μου, τον Παναιτωλικό, για την άνοδο που παίρνει στη Superleague. Όσο για την Βέροια, η ομάδα βρισκόταν χαμηλά τον Ιανουάριο που ήρθα. Όμως μπορέσαμε και τα αλλάξαμε όλα και πλέον παλεύουμε με αξιώσεις για να αγωνιστούμε στα πλέϊ οφ.

Εγώ έχω ράμματα στο φρύδι και δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσω να "βγάλω" 90λεπτο με την Δόξα. Και οι δυο ομάδες δείχνουν φορμαρισμένες, ενώ είναι θετικό ότι στο γήπεδο θα βρεθεί αρκετός κόσμος και από τις δυο πλευρές.

Προβλέπω ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, αφού είναι μεγάλο κίνητρο η είσοδος στα μπαράζ ανόδου. Μπορούμε να κάνουμε το απόλυτο ως το τέλος, δηλαδή να νικήσουμε και την Δόξα και τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή".

Αρκετός κόσμος στο Στάδιο

Από εκεί και πέρα, αρκετός κόσμος αναμένεται να δώσει το παρών στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου της Βέροιας στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας, καθώς σε περίπτωση νίκης οι "κυανέρυθροι" βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάληψη της 7ης θέσης.

Στο Δημοτικό στάδιο θα δώσουν και αρκετοί φίλαθλοι της Δραμινής ομάδας, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στο πέταλο της θύρας 6.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Μπάρμπα, Σαμαρά, Καλί, Ολαϊτάν και τους τραυματίες Τζημογιάννη, Μπαργκάν, Συμεωνίδη.

Τέλος, με χρηματικό πρόστιμο αναμένεται να τιμωρηθούν οι Μπαργκάν και Μπλαζέφσκι, οι οποίοι υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ