ΒΕΡΟΙΑ

Με τον κόσμο της για την παραμονή

Με τον κόσμο της για την παραμονή
Μπαργκάν Γεωργιάδης Ολαϊτάν INTIME SPORTS

Η Βέροια ποντάροντας και στην θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων της στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της πόλης θα ψάξει την Κυριακή την νίκη μισή παραμονή κόντρα στον Πλατανιά (14/04, 19.00)

Ποντάροντας και στην θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων της που θα βρίσκονται στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της πόλης η Βέροια θα ψάξει αύριο την νίκη μισή παραμονή κόντρα στον Πλατανιά (14/04, 19.00).

Σε ένα παιχνίδι που θα είναι το τελευταίο φετινό της "Βασίλισσας του βορρά" εντός έδρας στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να μην υπολογίζει στους Λόπεζ και Μπαργκάν.

Αγωνιστικά οι "κυανέρυθροι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους σήμερα το μεσημέρι με το καθιερωμένο χαλάρωμα και στην συνέχεια ο Θεσσαλονικιός τεχνικός τους ανακοίνωσε τους παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή του.

Σε αυτούς δεν συμπεριέλαβε τους ανέτοιμους Τζόναθαν Λόπεζ, Κενάν Μπαργκάν και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ αλλά και τον Σιρίλ Καλί που έχασε πολλές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και παρά το γεγονός ότι χθες συμμετείχε με τους αναπληρωματικούς στο οικογενειακό διπλό.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Καλαϊτζίδης είναι οι εξής: Κοτταρίδης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Γεωργέας, Καλογέρης, Ολαϊτάν, Γκιγέρμο, Κόστλι, Ιωάννου, Καντιμοίρης, Μπερτίν, Τζημογιάννης, Ρεάνο, Μοκάκε, Καλτσάς και Παυλίδης.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην χθεσινή προπόνηση ο Θεσσαλονικιός τεχνικός της Βέροιας η ενδεκάδα που θα παρατάξει στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στον Πλατανιά θα έχει τον Κοτταρίδη αντί του Λόπεζ με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μπάρμπα και Ορέστες.

Ως δεξί μπακ θα ξεκινήσει ο Γεωργιάδης και ως αριστερό ο Αμαραντίδης. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Γεωργέας και Καλογέρης, με τον Ολαϊτάν ως δεξί χαφ και τον Γκιγέρμο στο αριστερό με επιθετικό δίδυμο τους Κόστλι και Ιωάννου.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ