ΒΕΡΟΙΑ

Κοτταρίδης αντί Λόπεζ

Κοτταρίδης αντί Λόπεζ
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κοτταρίδης θα κληθεί να καλύψει το κενό του Τζόναθαν Λόπεζ κάτω από τα δοκάρια της Βέροιας στον τελικό παραμονής με τον Πλατανιά το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Δημήτρης Κοτταρίδης θα πάρει την θέση του βασικού τερματοφύλακα της Βέροιας αντί του ανέτοιμου Τζόναθαν Λόπεζ στον τελικό παραμονής με τον Πλατανιά το απόγευμα της Κυριακής.

Αυτό έδειξε εξάλλου και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στο οικογενειακό διπλό στην σημερινή απογευματινή προπόνηση της "Βασίλισσας του βορρά".

Σε μία προπόνηση που έγινε στο Δημοτικό στάδιο της πόλης παρουσία αρκετών φιλάθλων της.Ο τεχνικός της Βέροιας είδε και πάλι τους Τζόναθαν και Μπαργκάν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα μιας και δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, με αποτέλεσμα να μην τους υπολογίζει για το παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Σίγουρος απών θα είναι και ο τραυματίας εδώ και καιρό Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ενώ αντίθετα οι Γκιγέρμο Πέρεζ και Αλέξης Καλογέρης προπονήθηκαν κανονικά και θα βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή τους για το κρίσιμο Κυριακάτικο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην σημερινή προπόνηση ο Θεσσαλονικιός τεχνικός, η ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στον Πλατανιά θα έχει τον Κοτταρίδη αντί του Λόπεζ με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μπάρμπα και Ορέστες. Ως δεξί μπακ θα ξεκινήσει ο Γεωργιάδης και ως αριστερό ο Αμαραντίδης.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Γεωργέας και Καλογέρης, με τον Ολαϊτάν ως δεξί χαφ και τον Γκιγέρμο στο αριστερό με επιθετικό δίδυμο τους Κόστλι και Ιωάννου.

Δείγμα των διαθέσεων του Καλαϊτζίδη για ένα γρήγορο γκολ στον δρόμο προς την κατάκτηση του πολύτιμου τρίποντου της νίκης.Αύριο στις 12:00 θα γίνει το καθιερωμένο χαλάρωμα και στην συνέχεια ο τεχνικός της Βέροιας θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα συμπεριλάβει στην αποστολή, οι οποίοι στην συνέχεια θα αποσυρθούν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ