ΒΕΡΟΙΑ

Ετοιμοπόλεμος ο Γκιγέρμο

Ετοιμοπόλεμος ο Γκιγέρμο
INTIME SPORTS

Στα ευχάριστα της τελευταίας προπόνησης της Βέροιας ήταν ότι είχε και πάλι στην διάθεσή του τον Γκιγέρμο Πέρεζ για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής της Βέροιας με τον Πλατανιά είναι από την Πέμπτη ο Γκιγέρμο Πέρεζ.

Η επιστροφή του Ισπανού μεσοεπιθετικού είχε να κάνει με το ότι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του στον αστράγαλο και προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Η επιστροφή του Γκιγέρμο ικανοποίησε τον προπονητή των «κυανέρυθρων», Δημήτρη Καλαϊτζιδη, ο οποίος τον υπολογίζει για το βασικό σχήμα απέναντι στον Πλατανιά.

Στον αντίποδα οι Τζόναθαν και Μπαργκάν ακολούθησαν για μία ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους στον «τελικό» της Κυριακής είναι αμφίβολη.

Ο πρώτος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν θα είναι στην βασική ενδεκάδα ενώ ο δεύτερο θα είναι εκτός αποστολής καθώς σήμερα το απόγευμα είναι να υποβληθεί σε μαγνητική.

Επίσης δεν υπολογίζεται ο Σνάουτσνερ που ταλαιπωρείται ακόμη από ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Αλέξης Καλογέρης, ο οποίος δεν ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία για την συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής.

Όσον αφορά τον Σιρίλ Καλί, προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ωστόσο πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα, καθώς έχασε πολλές προπονήσεις τον τελευταίο καιρό.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Βέροια πραγματοποίησε επίσκεψη στο 5ο Γυμνάσιο Βέροιας, όπου οι ποδοσφαιριστές της Νίκος Καλτσάς, Νίκος Τζιμογιάννης, Αλέξανδρος Βεργώνης και Φραντς Μπερτέν όπου συνομίλησαν με τα παιδιά και τους μοίρασαν μαθητικές προσκλήσεις για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά.

Ακόμη η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε ότι για το παιχνίδι της Κυριακής οι άνεργοι που διαθέτουν κάρτα ανεργίας σε ισχύ, θα μπορούν επιδεικνύοντάς την να εισέρχονται δωρεάν. Ελεύθερη θα είναι η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά κάτω των 12 ετών.

Επίσης μαθητικά εισιτήρια διατέθηκαν στα εξής σχολεία: 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο Λύκεια Βέροιας, 3ο, 5ο Γυμνάσια Βέροιας, 1ο ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ Βέροιας, Λύκειο Μακροχωρίου, Γυμνάσιο/ Λύκειο Μελίκης και Εσπερινό Γυμνάσιο/ Λύκειο ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ προχώρησε με ανακοίνωσή της σε κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ