ΒΕΡΟΙΑ

Με Μπαργκάν στην Τούμπα

Με Μπαργκάν στην Τούμπα
INTIME SPORTS

Ο Κενάν Μπαργκάν προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς στο σημερινό πρόγραμμα του τεχνικού της Βέροιας Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην συνέχεια της προετοιμασίας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Κενάν Μπαργκάν συμμετείχε σε κανονικούς ρυθμούς στην σημερινή προπόνηση της Βέροιας και δείχνει έτοιμος να φωνάξει παρών το Σάββατο στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Μπαργκάν είχε δείξει από την περασμένη εβδομάδα έτοιμος να ανατρέψει το σκηνικό που είχε διαμορφωθεί να χάσει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Στην σημερινή προπόνηση της «Βασίλισσας του βορρά» εκτός του Μπαργκάν συμμετείχε και ο Κώστας Μπάρμπας έχοντας ξεπεράσει την ενόχληση που είχε στον μηνίσκο του.

Παρών στην προπόνηση για μία ακόμη ημέρα και ο Σιρίλ Καλί που μετά από το τέλος της υποβλήθηκε σε μαγνητική για παν ενδεχόμενο. Για να υπάρχει μεγαλύτερη σιγουριά αποφυγής τυχόν υποτροπής του από εδώ και στο εξής.

Κι όσο για τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ακολούθησε για μία ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα και λογικά ο Πολωνός αμυντικός δεν θα δώσει το παρών σε κάποιο από τα τρία εναπομείναντα φετινά παιχνίδια της Βέροιας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ