ΒΕΡΟΙΑ

Καλαϊτζίδης: "Προτεραιότητα το πρωτάθλημα"

Καλαϊτζίδης: "Προτεραιότητα το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Για την Βέροια προτεραιότητα έχει η παραμονή στην Super League και οι αγώνες με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο ήταν μια καλή ευκαιρία για να "τσεκαριστούν" κάποιοι παίκτες σύμφωνα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη

Για την Βέροια προτεραιότητα έχει η παραμονή στην Super League και οι αγώνες με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο ήταν μια καλή ευκαιρία για να "τσεκαριστούν" κάποιοι παίκτες σύμφωνα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης:

" Είχαμε μια ευκαιρία για διάκριση στο θεσμό του Κυπέλλου, ωστόσο το αρνητικό ήταν ότι αυτά τα παιχνίδια συνέπεσαν με την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας, για παραμονή στη Super League.

Έτσι, αναγκαστήκαμε σε αυτούς τους δύο αγώνες να χρησιμοποιήσουμε ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής και να ξεκουράσουμε πολλούς βασικούς παίκτες, δίνοντας προτεραιότητα στο πρωτάθλημα.

Το κέρδος για εμάς βέβαια ήταν ότι αξιολογήσαμε το επίπεδο ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών μας. Μάλιστα, πολλοί από τους παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα, έδειξαν ότι αξίζουν να πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια των υποχρεώσουν του στο Κύπελλο στον Πανθρακικό αλλά και φυσικά στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ