ΒΕΡΟΙΑ

Καλαϊτζίδης: "Να υπερβάλλουμε εαυτούς με Πλατανιά"

Καλαϊτζίδης: "Να υπερβάλλουμε εαυτούς με Πλατανιά"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε στο Sport24.gr για την σημαντική αναμέτρηση της Βέροιας με τον Πλατανιά.

Η Βέροια παίζει την Κυριακή (14/4) το ένα από τα δύο τελευταία της χαρτιά για παραμονή στην κατηγορία με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Πιθανή νίκη της "βασίλισσας" μπορεί να εξασφαλίσει στους παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, την παραμονή στην κατηγορία από την 29η αγωνιστική και να μην χρειαστεί η τελευταία αγωνιστική ωστόσο, αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων.

Ο έμπειρος προπονητής δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα καθώς μοναδική απουσία θα είναι ο Σνάουτσνερ ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Καλί.

Μιλώντας στο Sport24.gr ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, τόνισε ότι η ομάδα του είναι συνηθισμένη να παίζει καθοριστικά ματς από την στιγμή που ανέλαβε και ο αγώνας με την ομάδα των Χανίων είναι ένας από αυτούς. Αναφορικά με το πρωτάθλημα τόνισε ότι θα πρέπει πρώτα να τελειώσει και μετά να γίνει αναφορά σε αυτό.

" Ο αγώνας με τον Πλατανιά είναι αυτός που μας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την αποστολή μας ή να ενισχύσουμε τις σημερινές μας πιθανότητες σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που συνδιεκδικούμε την παραμονή.

Σε αυτό τον δρόμο των σημαντικών και δύσκολων αγώνων για την ομάδα μας βαδίζουμε από την 12η αγωνιστική όταν ξεκίνησα την συνεργασία μου με την Βέροια.

Το ότι βρισκόμαστε την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε όλα τα αγωνιστικά μας στοιχεία στην μεθόριο των δυνατοτήτων μας και επιπροσθέτως να υπερβάλλουμε εαυτόν σε κάθε επίπεδο προσπάθειας.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα πιστεύω ότι πρώτα θα πρέπει να τελειώσει και μετά να κάνουμε τον απολογισμό ως ομάδα αλλά και συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ