ΒΕΡΟΙΑ

Ενοχλήσεις ο Γκιγιέρμο

Ενοχλήσεις ο Γκιγιέρμο
INTIME SPORTS

Ξεκούραση τέλος για τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας που από την Δευτέρα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι τελικό της Κυριακής με τον Πλατανιά.

Την προετοιμασία τους για το οριακό παιχνίδι της Κυριακής στην μάχη της παραμονής κόντρα στον Πλατανιά στο Δημοτικό στάδιο της πόλης ξεκίνησαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας.

Όσοι αγωνίστηκαν στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έκαναν χαλάρωμα ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προσαρμογές για να μπουν από αύριο σε κανονικούς ρυθμούς.

Παρόλα αυτά δεν έλειψαν τα προβλήματα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη με αυτά να έχουνε να κάνουνε με τους Ισπανούς Γκιγέρμο και Τζόναθαν.

Ο Γκιγέρμο που αντικαταστάθηκε στο Σαββατιάτικο παιχνίδι του γηπέδου της Τούμπας ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αστράγαλό του ενώ όσον αφορά τον Τζόναθαν έχει ένα χτύπημα στον αγκώνα του από την φάση του πρώτου γκολ.

Σχετικά με την κατάστασή τους αυτή θα εκτιμηθεί αύριο μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις που θα τους γίνουνε. Σε μία μέρα που αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και ο Καλί.

Σε αντίθεση ωστόσο με τον Σνάουτσνερ που ακολούθησε και σήμερα για μία ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα και πολύ δύσκολα θα προλάβει κάποιο από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου όπως άλλωστε είχε διαφανεί τις τελευταίες ημέρες.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ