ΒΕΡΟΙΑ

Και επίσημα Κόστλι

Και επίσημα Κόστλι

Ο Κάρλος Κόστλι ανήκει και επίσημα στην Βέροια αφού το πρωί της Δευτέρας πέρασε με επιτυχία από τις εργομετρικές εξετάσεις και ακολούθως υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Και επίσημα παίκτης της Βέροιας είναι ο Κάρλο Κόστλι αφού το πρωί πέρασε με επιτυχία από τις εργομετρικές εξετάσεις και ακολούθως υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο 31χρονος διεθνής επιθετικός από την Ονδούρα επέλεξε το νούμερο 19 για την φανέλα του και αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ ο Κόστλι τόνισε: "Είμαι ευχαριστημένος που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα και στην Super League, με την φανέλα της Βέροιας.

Ξέρω αρκετά πράγματα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική σας ομάδα, η οποία κατέκτησε και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2004.

Είμαι πανέτοιμος αγωνιστικά καθώς έκανα προπονήσεις με την Εθνική ομάδα της Ονδούρας, με την οποία αγωνίστηκα στα τελευταία της επίσημα παιχνίδια.

Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα".

Σε ερώτηση για το αν οι φίλαθλοι της Βέροιας θα δουν από αυτόν τα ίδια "μαγικά" κόλπα που κάνει στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, απάντησε:

"Σε αυτά τα βίντεο είμαι… εγώ, δεν είναι κάποιος άλλος, και στόχος μου είναι να προσφέρω παρόμοιες στιγμές και στον κόσμο της Βέροιας".

Για την ιστορία και τους προληπτικούς αξίζει να σημειωθεί το νούμερο 19 στην φανέλα της Βέροιας την περσινή χρονιά στην άνοδο από το πρωτάθλημα της Football League φορούσε ο πρώτος σκόρερ της Βέροιας, Κάλβιν Κάντι, με 17 γκολ.

Εν τω μεταξύ στην Βέροια συνεχίζουνε να βρίσκονται σε αναζήτηση αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού μετά τις αρνητικές απαντήσεις από τους Γάλλους Σιλβέστρ Μονσορό και Σιλβέν Μονσορό που συμφώνησε με ομάδα της Δανίας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ