ΒΕΡΟΙΑ

Η αποστολή για τον Πανθρακικό

Η αποστολή για τον Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρύδας ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που θα πάρει μαζί του στην Κομοτηνή για το ματς με τον Πανθρακικό. Εκτός αποστολής ο Ιωάννου, μέσα ο Μπάρμπας που ξεπέρασε το πρόβλημα της υγείας του.

Η Βέροια ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου την προετοιμασία της για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό, με τον Νίκο Καρύδα να γνωστοποιει τα 19 μέλη της αποστολής μετά το τέλος της προπόνησης.

Σε αυτήν συμπεριλήφθηκε ο Κώστας Μπάρμπας, ο οποίος άφησε πίσω του την περιπέτεια υγείας που έζησε στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αντίθετα έμειναν εκτός αποστολής οι τραυματίες Ιωάννου, Τόμας και Ζε Βιτόρ

Οι 19 ποδοσφαιριστές που συνθέτουν την αποστολή της Βέροιας για το ματς στην Κομοτηνή: Καντιμοίρης, Τζόναθαν, Μπάρμπας, Ορέστες, Κάλι, Γεωργέας, Γεωργιάδης, Εβέρτον, Βεργώνης, Καλογέρης, Καφές, Μπεγιόν, Ολαϊτάν, Κάρλος, Μπαργκάν, Καλτσάς, Γκιγιέρμο, Παυλίδης και Κόστλι.

Η απουσία του Ιωάννου από την αποστολή της Βέροιας οδηγεί τον Καρύδα να συμπεριλάβει στην ενδεκάδα και στην κορυφή της επίθεσης τον Κόστλι όπως έδειξε και στην χθεσινή προπόνηση.

Σε μία θέση πάντως όπου ο Καρύδας δείχνει να σκέφτεται και την λύση του Μπαργκάν ενώ δεδομένες είναι οι επιστροφές των Τζόναθαν Λόπεζ κάτω από τα δοκάρια όπως και των Σνάουτσερ και Μπεθέρα.

Των τριών ποδοσφαιριστών της Βέροιας που είχανε αποβληθεί πριν από δύο εβδομάδες στην Λιβαδειά στον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό για την 3η αγωνιστική όπου παρόλα αυτά η «Βασίλισσα του Βορρά» είχε αποσπάσει 0-0 στο ντεμπούτο του Καρύδα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ