ΒΕΡΟΙΑ

Χάνει Πανθρακικό ο Ιωάννου

Χάνει Πανθρακικό ο Ιωάννου
INTIME SPORTS

Το τσίμπημα που αισθάνεται στον λαγονοψοϊτη θα στερήσει από τον Ηλία Ιωάννου την παρουσία του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Κι ενώ οι απουσίες των Τόμας και Ζε Βιτόρ θεωρούνταν δεδομένες για τον Νίκο Καρύδα εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή σε αυτούς προστέθηκε και ο Ηλίας Ιωάννου.

Ο επιθετικός της Βέροιας κληρονόμησε ένα τσίμπημα στον λαγονοψοϊτη στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου που θα του στερήσει την παρουσία του στο μεθαυριανό ραντεβού της "Βασίλισσας του Βορρά".

Ένα τσίμπημα που είχε σαν αποτέλεσμα ο Ιωάννου να αποχωρήσει στη μέση του προγράμματος με τον Καρύδα να αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή του. Η απουσία του Ιωάννου είναι πολύ πιθανό να φέρει τον Κάρλο Κόστλι στην βασική ενδεκάδα και στην θέση της κορυφής της επίθεσης της Βέροιας.

Από εκεί και πέρα οι απουσίες των Τόμας και Ζε Βιτόρ έχουνε να κάνουνε με το ότι δεν έχουνε ξεπεράσει τις ενοχλήσεις τους ο πρώτος από την οσφυαλγία που τον ταλαιπωρεί και ο δεύτερος από την ρήξη έσω πλαγίου στο γόνατό του συνεχίζοντας να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Στα θετικά για τον Καρύδα σε σχέση με τις απουσίες που είχε στο τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα είναι ότι οι Τζόναθαν, Σνάουτσνερ και Μπεθέρα εξέτισαν την τιμωρία της μίας αγωνιστικής από την κόκκινη κάρτα που είχανε αντικρίσει στην Λιβαδειά ενώ ο Σήφης Δασκαλάκης αποθεραπεύτηκε.

Το σημερινό πρόγραμμα της Βέροιας περιελάμβανε μία πρωινή προπόνηση, ενώ το αυριανό χαλάρωμα το μεσημέρι πριν η αποστολή αναχωρήσει με προορισμό την Κομοτηνή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό (30/09, 16:00).

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ