ΒΕΡΟΙΑ

Γαϊτάνος: "Είμαστε έτοιμοι για τον Πανθρακικό"

Γαϊτάνος: "Είμαστε έτοιμοι για τον Πανθρακικό"
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Γαϊτάνος παραδέχτηκε πως το παιχνίδι της Βέροιας με τον Πανθρακικό, την Κυριακή στο ΔΑΚ της πόλης, είναι κομβικό και για τις δυο ομάδες.

Το παιχνίδι της Βέροιας με τον Πανθρακικό, την Κυριακή στο ΔΑΚ της πόλης της Ημαθίας, είναι κομβικό και για τις δυο ομάδες σύμφωνα με τον Στέφανο Γαϊτάνο.

Ο πολύπειρος τεχνικός της "Βασίλισσας του βορρά" υπογράμμισε πως η ομάδα της Ημαθίας θα είναι έτοιμη για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

"Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουν και οι δύο ομάδες. Είναι ένας τελικός! Με λυπεί που αντίπαλος μας είναι ο Πανθρακικός, γιατί είναι μια ομάδα της επαρχίας και το Ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται δυνατές ομάδες εκτός Αθηνών.

Το παιχνίδι αυτό θα κρέμεται σε μια κλωστή και όλα είναι ανοιχτά. Δεν έχουμε άγχος σαν ομάδα, γιατί είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε το κάθε εμπόδιο με ψυχραιμία.

Ο Πανθρακικός είναι μια σφιχτή ομάδα και εμείς θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα. Σκεφτόμαστε να επιτεθούμε, αλλά με σιγουριά στην άμυνα. Θα επιδιώξουμε την νίκη", ήταν η τοποθέτηση του Γαϊτάνου.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ