ΒΕΡΟΙΑ

Φουλ για Στόιτσεφ η Βέροια

Φουλ για Στόιτσεφ η Βέροια
Στόιτσεφ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Βέροια έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό την περίπτωση του Μίλος Στόιτσεφ και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Σέρβος είναι πιθανό να κλείσει άμεσα στην ομάδα της Ημαθίας.

Φευγάτος είναι εδώ και καιρό από τον Ατρόμητο ο Μίλος Στόιτσεφ. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από την ομάδα του Περιστερίου (φεύγει ως δανεικός), με την οποία εφέτος έχει παίξει σε εννέα ματς. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως η Βέροια έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό το θέμα της απόκτησής του.

Η ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται σε επαφές με τον Σέρβο, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει σε αυτή την καριέρα του. Αν το deal ολοκληρωθεί, η "Βασίλισσα του Βορρά" θα έχει εντάξει στο δυναμικό της έναν παίκτη που μπορεί να της δώσει πολύτιμη βοήθεια στην προσπάθεια για παραμονή.

Από εκεί και πέρα, στη μακεδονική ΠΑΕ επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα στο 1-1 με την ΑΕΛ. Μετά από 15 αγωνιστικές στη Super League, βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και η εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο μέρος κόντρα στους Θεσσαλούς ήταν εξαιρετική.

Οι αλλαγές που έκανε στο 65' ο Θωμάς Γράφας βελτίωσαν αισθητά τη Βέροια, η οποία είχε αρκετές τελικές, αλλά δεν κατέστη εφικτό να φτάσει στην ανατροπή. Το ματς ολοκληρώθηκε με τους "κυανέρυθρους" να έχουν 58% ποσοστό κατοχής μπάλας. Η προσοχή πλέον στρέφεται στο κρίσιμο ματς με τον Ηρακλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δύο εμπνεύσεις και από ένας βαθμός για Βέροια και ΑΕΛ

Photo credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ