ΒΕΡΟΙΑ

Ενδιαφέρον για Φερνάντεζ

Ενδιαφέρον για Φερνάντεζ
Ζουλιέν Φερνάντεζ

Ο Ζουλιέν Φερνάντεζ είναι ένα από τα ονόματα που ενδιαφέρουν τις τελευταίες μέρες τον Γκόραν Στεφάνοβιτς για την Βέροια της νέας αγωνιστικής περιόδου

Μεταξύ των ονομάτων που ενδιαφέρουνε τις τελευταίες μέρες τον Γκόραν Στεφάνοβιτς για την Βέροια της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι και αυτό του Ζουλιέν Φερνάντεζ.

Πρόκειται για τον γεννημένο στην Γαλλία μέσο με ρίζες στην Πορτογαλία μέσο που την τελευταία αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της FootballLeague.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν το ενδιαφέρον για τον Φερνάντεζ μετουσιωθεί και σε πρόταση ώστε να γίνει πιο επίσημο το ενδεχόμενο της απόκτησής του.

Κάτι που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα γίνει με τον Βίλφριντ Μοϊμπέ καθώς οι συζητήσεις με τον 25χρονο Γάλλο αριστερό μπακ που τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Τουρ είναι στην τελική ευθεία.

Κατά τα άλλα η αποστολή της Βέροιας μεταβαίνει σήμερα στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε αυτήν δεν συμπεριλήφθηκαν οι Κουκουράκης και Στασινόπουλος, ποδοσφαιριστές της Κ20 της Βέροιας, ενώ την επόμενη Τρίτη (16/7) θα γίνει φιλικό με την ομάδα Κ20 στα 3-5 Πηγάδια.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ