ΒΕΡΟΙΑ

Αναστασόπουλος: "Μπορούσαμε την ανατροπή"

Αναστασόπουλος: "Μπορούσαμε την ανατροπή"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Αναστασόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για την ισοπαλία της Βέροιας με τον Παναθηναϊκό. Τι είπε για τους στόχους της "βασίλισσας" και την προσωπική του επιθυμία να κληθεί στην Εθνική.

Ο τερματοφύλακας της Βέροιας Νίκος Αναστασόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα και τόνισε ότι η Βέροια μπορούσε να κάνει την ανατροπή με την ευκαιρία του Μοχάμεντ Μπεν.

Δήλωσε ότι η Βέροια διαθέτει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές που πρέπει να "δέσουν" ώστε να γίνουν ομάδα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει για ακόμα μία φορά την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα. Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: " Χαρακτηρίζω δίκαιο το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό. Είχαμε κλασσική ευκαιρία στο 2ο ημίχρονο να γυρίσουμε το παιχνίδι, καθώς διαθέτουμε την ποιότητα και το κάναμε την 1η αγωνιστική με τον Πλατανιά όταν από 2-0 πίσω στο σκορ ισοφαρίσαμε.

Αν είχαμε προηγηθεί σε αυτό το σημείο του αγώνα τότε ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι αφού δεν θα είχε τα ψυχικά αποθέματα αλλά και το χρόνο για να το καταφέρει.

Έχουμε ομάδα που αποτελείται από καλούς παίκτες και σιγά σιγά όσο περνάει ο καιρός θα δουλεύουμε ώστε να γινόμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί ως σύνολο".

Τι οδηγίες σας έδωσε ο προπονητής πριν τον αγώνα: " Yπήρχε ένα πολύ καλό πλάνο από τον κ. Γαϊτάνο πριν το ματς. Μας ζήτησε να είμαστε προσεχτικοί στην αρχή γιατί ο Παναθηναϊκός θα έμπαινε δυνατά και μας είπε να μην αγχωθούμε από την πίεση που θα μας ασκούσε.

Γνωρίζαμε ότι έχουμε την ποιότητα ως ομάδα και τους παίκτες ώστε να ανατρέψουμε το σκορ. Ισοφαρίσαμε και χάσαμε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για να πάρουμε το παιχνίδι".

Ποιοι είναι οι στόχοι της Βέροιας: " Oι δυνατότητες της Βέροιας είναι μεγάλες. Η ομάδα έχει διοικητική σταθερότητα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, διαθέτει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και η ισχυρή της γραμμή είναι η επίθεση.

Το μόνο που μένει είναι να δουλέψουμε, να γίνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και να βελτιωθούμε συνολικά ώστε να αποδώσουμε ακόμα πιο όμορφο ποδόσφαιρο. Δεν συζητάμε για παραμονή. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες για να σκεφτόμαστε την παραμονή στην κατηγορία.

Ήρθε η ώρα η Βέροια να σταθεροποιηθεί και να έχει μόνιμη παρουσία στην Σούπερλιγκ".

Ποίοι είναι οιι προσωπικοί στόχοι: " Θέλω να είμαι υγιής και να αποδώσω τα μέγιστα στην ομάδα μου. Όπως κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής θέλει να κληθεί στην Εθνική ομάδα αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμένα αλλά από τον κ. Σάντος.

Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης του ποδοσφαιριστή. Θέλω να βοηθήσω την Βέροια να πετύχει τους στόχους της και να παίρνει θετικά αποτελέσματα. Θα προσπαθήσω γι' αυτό και μακάρι να κληθώ στην Εθνική".

Παρακολουθείστε την 3η εκπομπή SUPER BALL την Κυριακή 1/9 στις 23:30. Σχόλια, ρεπορτάζ, ανάλυση φάσεων και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές της 3ης αγωνιστικής καθώς και η αποκλειστική συνέντευξη του Φερνάντο Σάντος για τα σχέδια του ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ. Καίσαρης.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ