ΒΕΡΟΙΑ

Ανανέωσε ο Μπάρμπας

Ανανέωσε ο Μπάρμπας

Ο Κώστας Μπάρμπας ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Βέροια για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Κώστας Μπάρμπας συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Βέροια για έναν ακόμα χρόνο.

Η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε την συμφωνία της ενώ ο παίκτης στην δήλωσή του επισημαίνει την ικανοποίηση του για την παραμονή του στην ομάδα δίνοντας υπόσχεση για την νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου για έναν ακόμα χρόνο με τον ποδοσφαιριστή Κ.Μπάρμπα. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που θα μείνει στην ομάδα της Βέροιας για ακόμα έναν χρόνο, κάτι που θέλαμε και οι δύο πλευρές. Επίσης τόνισε ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη και θα προσπαθήσει να υλοποιήσει τον στόχο της ομάδας".

Ο Μπάρμπας έγινε ο τέταρτος ποδοσφαιριστής από το περσινό ρόστερ της Βέροιας που ανανέωσε το συμβόλαιό του μετά τους Ορέστες, Βεργώνη και Κοτταρίδη.Πλέον απομένει να φανεί αν το αργότερο μέχρι την Κυριακή ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός Σιρίλ Καλί θα πάρει την σκυτάλη και θα γίνει ο πέμπτος της παρέας.

Μία εξέλιξη που θα ισοδυναμεί με ανατροπή της αρνητικής εξέλιξης που είχε διαφανεί μία εβδομάδα πριν. Μεταξύ άλλων και ο Αλέξης Κόντος που τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό φέρεται να βρίσκεται στην λίστα του τεχνικού της Βέροιας Γκόραν Στεφάνοβιτς.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ