ΒΕΡΟΙΑ

Αμφίβολος ο Μπαργκάν με Πλατανιά

Αμφίβολος ο Μπαργκάν με Πλατανιά
INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Βέροιας για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (04/04) με τον Πλατανιά στα Χανιά με τον Στέφανο Γαϊτάνο να παραμένει στην τεχνική ηγεσία.

Η προετοιμασία της Βέροιας μπήκε στην τελική ευθεία για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (04/04) με τον Πλατανιά στα Χανιά με τον Στέφανο Γαϊτάνο να παραμένει στην τεχνική ηγεσία.

Οι "κυανέρυθροι" προπονήθηκαν το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο του Ταγαροχωρίου υπό τις οδηγίες του Γαϊτάνου, που είχε χθες πολύωρη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θόδωρο Καρυπίδη.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα και ένα κομμάτι ειδικής αντοχής με ανοίγματα και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου, με στόχο την ανάπτυξη από την άμυνα στην επίθεση.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε μόνο ο Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το Σαββατιάτικο παιχνίδι, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση.

Η προετοιμασία της Βέροιας θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη (31/03) με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο Ταγαροχώρι στις 11:00 το πρωί.

Όσον αφορά την χθεσινή πολύωρη συνάντηση που είχανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια Θόδωρος Καρυπίδης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης με τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής και υπηρεσιακό προπονητή της ομάδας, Στέφανο Γαϊτάνο, δεν κατέληξαν σε κάποιο συμπέρασμα.

Το γιατί; Έχει να κάνει με το ότι ο «Στρατηγός» εμμένει στην απόφασή του να μην συνεχίσει ως πρώτος προπονητής της ομάδας. Ωστόσο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο πολύπειρος τεχνικός αναμένεται να καθίσει στον πάγκο τουλάχιστον στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Από εκεί και πέρα θα γίνει προσπάθεια συμφωνίας με τον προπονητή που θα κληθεί να καθίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας όχι απλά μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου αλλά και την επόμενη. Επικρατέστερος παραμένει ο Βλάνταν Ίβιτς.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ