ΞΑΝΘΗ

Ώρα για ανάσες στην Ξάνθη

Ώρα για ανάσες στην Ξάνθη
Ξάνθη προπόνηση

Εκμεταλλευόμενος την αγωνιστική απραξία της ομάδας του ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του μετά την προπόνηση του Σαββάτου.

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αφήσει τους παίκτες του να πάρουν κάποιες ανάσες και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους βρήκε ο τεχνικός της SKODA Ξάνθης Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αφού αντιμετώπιζε τη Νίκη Βόλου και για αυτό μετά την προπόνηση του Σαββάτου έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του.

Οι Ακρίτες θα προπονηθούν ξανά την Τρίτη και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στα "Πηγάδια".

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το Σάββατο το πρωί οι ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ συγκεντρώθηκαν στα γήπεδα του προπονητηρίου της ομάδας και ακολούθησαν το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης.

Αυτές ήταν και οι τελευταίες ασκήσεις μετά από ένα κουραστικό διάστημα με συνεχή παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με την ξανθιώτικη ομάδα να επιστρέφει στα γήπεδα την Τρίτη.

Μετά τις σημερινές ασκήσεις υψηλής έντασης σε τομείς της τεχνικής και της τακτικής προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν... ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ