ΞΑΝΘΗ

"Τυφώνες" και "σεισμοί" στη νέα ανακοίνωση της Ξάνθης

"Τυφώνες" και "σεισμοί" στη νέα ανακοίνωση της Ξάνθης
Πανόπουλος INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη με ανακοίνωση της που αντικατέστησε αυτή της Δευτέρας για την διαιτησία στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης κάνει λόγο για "τυφώνες" και "σεισμούς" με τους "τυφλούς" να βλέπουν.

Ο Χρήστος Πανόπουλος ξαναχτύπησε και με μια ανακοίνωση...ανταπόκριση απεσταλμένου από την Αμερική κάνει λόγο για "τυφώνες" και "σεισμούς" στην Τρίπολη με αφορμή την διαιτησία του αγώνα με τον Αστέρα.

Η ανακοίνωση εξ' Αμερικής αντικατέστησε την χθεσινή ανακοίνωση που είχε βγάλει η ομάδα της Θράκης.

"Jimmy Clark CAA
USA Channel Reporter
is reporting:

“Yesterday between 19:30 and 21:20 Greek local time, Greece was hit by a destructive earthquake of 7.7 degrees of the Richter scale, followed immediately after by a HURRICANE of the devastating 218 mph.

Fortunately, the casualties were restricted to just one victim.Moreover, the blinds saw the lightand the dumbs spoke”.

Jimmy Clark CAA
USA Channel Report"

Σε μετάφραση:
«Τζίμι Κλαρκ CAA, ο ρεπόρτερ αμερικάνικου καναλιού αναφέρει: Χθες 19:30-21:20 ελληνική τοπική ώρα η Ελλάδα επλήγη από έναν καταστροφικό σεισμό 7,7 ρίχτερ που ακολούθησε μετά από έναν τυφώνα 218 χλμ/ωρα. Ευτυχώς, οι απώλειες περιορίζονται μόνο σε ένα θύμα. Οι τυφλοί είδαν και οι μουγγοί μίλησαν»


Η χθεσινή ανακοίνωση της ακριτικής ΠΑΕ:
«Κύριε Σαρρή, είναι απίθανο αυτό που έγινε σήμερα στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εκτός των άλλων που οι ιθύνοντες κι εσείς θα κρίνετε, ο διαιτητής σταματάει τον παίκτη μας προ της εστίας, για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας φάουλ, σε μία φάση που δεν υπάρχει ούτε καν επαφή. Να είστε σίγουροι, για τα όποια κακά υπάρχουν ή έχουν γίνει στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν φταίει σε τίποτα η ομάδα μας. Ειλικρινά, σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόησή σας».

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ